Електронний каталог

371
М34          Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І.Сім"ячко, В.П.Вербій. – 1112/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c. – 5,64.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво", професійні спрямування "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг"


ББК Ж3

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 24 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'