Електронний каталог

378
М34          Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Л.В. Черняк, В.П.Вербій, Н.С. Ясинська. – 532/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 6,06.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 0503"Товарознавство і торговельне підприємництво"


ББК Ж3

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 190 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'