Електронний каталог

401
З-14          Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : методичні вказівки до виконання курсових робіт для студентів товарознавчого факультету / уклад. В.П. Вербій, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 45/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 2,40.

   ОКР "бакалавр" напряму підготовки 0503 "Торгівля" зі спеціальності 050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання


ББК Л80-1+Ч481.286

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'