Електронний каталог
виробництво безалкогольних напоїв
Документи:
- Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження [Текст] [Текст] : монографія. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 359 с. – Бібліогр.: в кінці кож. розд. – ISBN 978-966-629-732-0 : 105.00.
- Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С.В. Іванов, В.А. Домарецький, В.Л. Прибильський та ін.; за заг. ред. С.В. Іванова. – Київ : НУХТ, 2012. – 487 с. – Бібліогр.: с. 478-481. – ISBN 978-966-612-130-4 : 135.00.
- Каталог современных коктейлей [Текст] [Текст]. – Ростов на Дону : Феникс, 2004. – 352с. – (Супер). – ISBN 5-222-04742-3 : 19.90.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Аксьонова, О. Ф. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Аксьонова О. Ф. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 18с.
- Беленький, С. М. Технология обработки и розлива минеральных вод [Текст] / С. М. Беленький, Г. П. Лаврешкина, Т. Н. Дульнева. – М. : Агропромиздат, 1990. – 151с. – ISBN 5-10-001331-1 : 0,55.
- Бєлінська, Є. І. Нове в техніці і технології виробництва безалкогольних напоїв [Текст] / Є. І. Бєлінська, С. Д. Рабинович. – К. : Техніка, 1969. – 126с. – 0,42.
- Варфоломєєв, А. Й. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Варфоломєєв А. Й. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 20с.
- Домарецкий, В. А. Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков [Текст] : Справочник / В. А. Домарецкий. – К. : Урожай, 1990. – 248с. – ISBN 5-337-00631-2 : 1,20.
- Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв [Текст] / В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв, М. О. Денисов, Р. В. Білошицька. – К. : Інкос, 2005. – 190с. – (Харчова промисловість). – ISBN 966-8347-21-8 : 20.00.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Ермолаева, Г. А. Технология и оборудование производства пива и безалкоголбных напитков [Текст] : Учебник для нач. проф.образования / Г. А. Ермолаева, Р. А. Колчева. – М. : ИРПО;Академия, 2000. – 416с. – ISBN 5-8222-0118-0(ИРПО);5-7695-0631-8(Академия) : 24.50;43.00.
- Зайчик, Ц. Р. Напитки [Текст] : Краткий словарь-справочник / Ц. Р. Зайчик. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 63с. – ISBN 5-94343-004-0 : 20.16;15.00;14.00;16.93;12.00.
- Колесникова, И. А. Контроль производства безалкогольных напитков [Текст] / И. А. Колесникова, Л. М. Бойко, С. М. Ненахова. – К. : Урожай, 1989. – 216с. – ISBN 5-337-00408-5 : 0.70.
- Колесникова, И. А. Сырье для производства безалкогольных напитков [Текст] / И. А. Колесникова, М. В. Зазирная, Н. М. Сергеева. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Урожай, 1992. – 240с. – ISBN 5-337-01133-2 : 5.02.
- Колесникова, И. А. Ассортимент безалкогольных напитков [Текст] / И. А. Колесникова, С. М. Ненахова. – К. : Урожай, 1991. – 240с. – ISBN 5-337-00757-2 : 0.80.
- Конти, Л. Напитки [Текст] : 106 известнейших напитков / Л. Конти ; Пер. с нем. – М. : Ниола 21 век. – 221с. – ISBN 5-322-00040-2 : 38.00.
- Коробкина, З. В. Безалкогольные напитки [Текст] : Учеб.пособие / З. В. Коробкина ; КТЭИ. – К. : КТЭИ, 1991. – 39с. – ISBN 5-7707-2253-3 : 0.80.
- Коробкіна, З. В. Товарознавство смакових товарів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. товар.ф-тів вищ. закл. освіти / З. В. Коробкіна, О. Л. Романенко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 378 с. – ISBN 966-629-056-1 : 18.92; 18.00.
- Кощеев, А. А. Напитки из дикорастущих плодов и ягод [Текст] / А. А. Кощеев. – М. : Агропромиздат, 1991. – 64с. – ISBN 5-10-0024335-6 : 2.00.
- Лівшиць, Ю. А. Напої для всіх [Текст] : Від "А" до "Я" / Ю. А. Лівшиць. – К. : Реклама, 1973. – 136с. – 5.40.
- Мотузка, Ю. М. Управління якістю напоїв для спортсменів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2005. – 22с.
- Мотузка, Ю. М. Управління якістю напоїв для спортсменів [Текст] : дис...канд.техн.наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В.Притульська. – Київ, 2005. – 175 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Остапенко, В. В. Удосконалення технології бутильованих питних вод [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Остапенко В. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 20с.
- Павліш, Л. О. Формування асортименту новихх безалкогольних напоїв оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Павліш Л. О. ; 05.18.15 - товарознавстов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 20 с.
- Павліш, Л. О. Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Павліш Л. О. ; 05.18.15 - товарознавстов ; наук. кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2011. – 217 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.219 - 241. - Дод.
- Петрікей, Р. В. Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Петрікей Р. В. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Экспертиза напитков [Текст] : Учебн.пособие для вузов / В. М. Позняковский, В. А. Помозова, Т. Ф. Киселева, Л. В. Пермякова ; Под ред.В.М.Позняковского. – 5-е изд.,исправл.,доп. – Новосибирск : Новосиб.ун-т, 2002. – 384с. – (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-94087-038-4 : 121.20.
- Рудольф, В. В. Производство и использование цитрусовых настоев для безалкогольной промышленности [Текст] / В. В. Рудольф. – М. : Пищевая промышленность, 1964. – 118с. – 0,36.
- Рудольф, В. В. Производство безалкогольных напитков и розлив минеральных вод [Текст] / В. В. Рудольф, В. Е. Балашов. – М. : Агропромиздат, 1988. – 287с. – (Учебники и учеб.пособия для кадров массовых профессий). – ISBN 5-10-000138-0 : 0.45.
- Рудольф, В. В. Производство безалкогольных напитков [Текст] : Справочник.Сырье и полупродукты.Технология.Стандарты и ТУ.Контроль и учет производства.Сертификаиция.Производственная санитария / В. В. Рудольф, А. В. Орещенко, П. М. Яшнова. – СПб. : Профессия, 2000. – 360с. : ил. – ISBN 5-93913-004-6 : 122.21.
- Рудольф, В. В. Производство безалкогольных напитков и розлив минеральных вод [Текст] : Справочник / В. В. Рудольф, А. В. Орещенко, П. М. Яшнова. – Ростов на/Д : Профессия, 2000. – 360с. – ISBN 5-93913-004-6 : 78.99.
- Рудольф, В. В. Справочник мастера производства безалкогольных напитков [Текст] / В. В. Рудольф, П. М. Яшнова, А. В. Орещенко. – М. : Агропромиздат, 1988. – 191с. – ISBN 5-10-001283-8 : 0.70.
- Сербезов, Д. М. Производство безалкогольных напитков [Текст] : Пер.с болг. / Д. М. Сербезов, М. К. Фурнаджиев ; Под ред.Г.И.Фертмана. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 318с. : ил.,табл. – 1.23.
- Тихомиров, В. Г. Технология пивоваренного и безалкогольного производств [Текст] : Учебник для студентов средних учебных заведений / В. Г. Тихомиров. – М. : Колос, 1999. – 448с. – (Учебникии учеб.пособия для учащихся средних специальных учебных заведений). – ISBN 5-10-003187-5 : 39.00;65.00.
- Харгелія, Д. Д. Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Харгелія Д. Д. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Чепурной, И. П. Товароведение и экпертиза вкусовых товаров [Текст] [Текст] : учеб. для студентов вузов / И. П. Чепурной. – Москва : Маркетинг, 2002. – 403с. – ISBN 5-94462-168-0 : 28.80.
- Шиян, П.Л.. Сосницький В.В. Алкогольні напої - досвід поколінь (технологія, обладнання, рецептури) [Текст] [Текст] : монографія / П.Л.. Сосницький В.В. Шиян. – Київ : Інтерсервіс, 2017. – 336 с. : Бібліогр.: 330-331. – ISBN 978-617-696-599-2 : 210.00.
- Шуманн, Г. Безалкагольные напитки:сырье,технологии,нормативы [Текст] / Г. Шуманн ; Пер.с нем. – СПб. : Профессия, 2004. – 278с. : илл. + CD-ROM. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-063-1 : 208.02.
- Шуманн, Г. Производство сырья для всех отраслей пищевой промышленности [Текст] : Производство сырья для всех отраслей пищевой промышленности / Г. Шуманн. – 2004. – 208.02.
|