Електронний каталог
дієтотерапія
Документи:
- Детское питание [Текст] : Книга о том,как правильно кормить ребенка,чтобы вырастить его здоровым и крепким / Под ред.В.Н.Лядовой. – М. : Госторгиздат, 1964. – 239с. – 5.50.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Здоровое питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы / Парус; Шилов В.Н.; Мицьо В.П. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium-II; 256 МБ ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Науково-практичні засади створення функціональних харчових продуктів для осіб з високим фізичним та психоемоційним навантаження [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В.Притульська(кер.НДР), О.Е.Самойлов, А.А.Самойленко[та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 212 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 178-212. - Дод.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Орієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах [Текст] [Текст] : метод. посіб. / В.С.Гордієнко, М.П.Жданова, К.Е.Колесник [та ін.]; за ред.: В.І.Пономаренка, Е.О.Колесника, М.П.Жданової [та ін.]. – Київ : Денеб, 2010. – 544с. – Бібліогр.: с.543. – ISBN 978-966-8552-20-5 : 140.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт. Н.М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 147с. – Бібліогр.: с. 146-147. – 29.27.
- Пища и пищевые добавки [Текст] : Роль БАД в профилактике заболеваний / Пер. с англ.;Под ред. Дж.Ренсли,Дж.Донелли,Н.Рида. – М. : Мир, 2004. – 312с. – ISBN 5-03-003663-6 : 100.02.
- Розробка та впровадження ресурсозберігаючих новітніх технологій продуктів харчування функціонального призначення для різних верств населення України [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.І. Пересічний (кер.НДР), М. Кравченко, С. Пересічна [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 154 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 139-154. - Дод.
- Справочник по детской диететике [Текст] / Под ред.И.М.Воронцова,А.В.Мазурина. – 2-е изд.,доп.и перераб. – Л. : Медицина, 1980. – 416с. – 2.20.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Розділ "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення, дієтичного та дитячого харчування": опорний конспект лекцій / уклад. І.М. Грищенко, Р.П. Романенко ; Ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу, Каф. технології та орг. ресторан. гос-ва. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.:с.65. – 8.96.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : програма та робоча програма / уклад.: М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 708/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51 с. – 9,59.
- Энциклопедия: вся кулинария мира [Текст] : Русская кухня.Кухня раздельного питания стран мира.Диета и причин ее назначения.Сочетания пищевых продуктов.Вегитарианство и здоровье. – 2004. – 14.85.
- Tauber, R. D. Zywienie dietetyczne we wspolczesnej gastronomii [Text] [Текст] / R. D. Tauber ; Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. – Poznan : [WSHIG], 2014. – 110 s. – ISBN 978-83-88537-74-5 : 250,00.
- Брэгг, П. Чудодействие голодания [Текст] : Пер.с англ. / П. Брэгг. – К. : Лилея, 1993. – 84с. – ISBN 5-7707-3478-7 : 200.00.
- Брэгг, П. С. Чудо голодания [Текст] : Пер.с англ. / П. С. Брэгг. – М. : Молодая гвардия, 1989. – 267с. – ISBN 5-235-00470-1 : 1.00.
- Бутенко, В. Разумное сыроедение. 13-й шаг к здоровью [Текст] [Текст] : + книга рецептов нового поколения / В. Бутенко, Э. Лав, Ч. Сарно ; [пер.с англ.]. – Санкт-Петербург : Питер, 2013. – 158 с. – ISBN 978-1-58394-357-1 англ.,978-5-459-01636-9 : 44.00.
- Вардимиади, Н. Д. Лечебная физкультура и диетотерапия при ожирении [Текст] / Н. Д. Вардимиади, Л. Г. Машкова. – К. : Здоровье, 1988. – 48с. – (Лечеб.физкультура и врачеб.контроль). – ISBN 5-311-00076-7 : 0.15.
- Ветитнев, А. М. Курортное дело [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений / А. М. Ветитнев, Л. Б. Журавлева. – М. : Кнорус, 2006. – 527с. – Библиогр.:С.525-527. – ISBN 5-85971-124-7;9785859711246 : 45.00.
- Гавриш, А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Гавриш А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 18 с.
- Германюк, Я. Л. Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті [Текст] [Текст] : монографія / Я. Л. Германюк, П. О. Карпенко, М. І. Пересічний. – Київ : КДТЕУ, 1997. – 352с. – ISBN 5-7763-9499-6 : 3.50;6.00.
- Губергриц, А. Я. Лечебное питание [Текст] : Справочное пособие / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. – 3-е изд.,перераб.и доп. – К. : Вища школа, 1989. – 398с. – ISBN 5-11-001443-4 : 1.60.
- Губергриц, А. Я. Лечебное питание [Текст] : Учеб.пособие / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. – К. : Вища школа, 1977. – 240с. – 0.74.
- Губергриц, А. Я. Лечебное питание [Текст] : Учеб.пособие / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. – 2-е изд.,дораб.и доп. – К. : Вища школа, 1985. – 296с. – 0.95.
- Гуринович, Г. В. Пробиотики и пробиотические продукты [Текст] / Г. В. Гуринович, Л. С. Кудряшов, И. С. Патракова. – М. : ВНИИМП, 2002. – 86с. – 26.64.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. В.А.Гніцевич. – Київ, 2018. – 323 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 209-235. - Дод.
- Екотрофологія.Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський, О. В. Власенко ; За наук.ред.Т.М.Димань. – К. : Лібра, 2006. – 302с. – ISBN 966-7035-77-8;9789667035778 : 39.00.
- Дудченко, Л. Г. Пищевые растения-целители [Текст] / Л. Г. Дудченко, В. В. Кривенко. – К. : Наукова думка, 1988. – 128с. – 0.25.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : Центр учбової літератури, 2010. – 330с. – ISBN 9789663649962 : 95.00.
- Ильина, С. И. Здоровье на вашем столе [Текст] / С. И. Ильина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Здоровье, 2001. – 352с. – (Большая єнциклопедия диетологии). – ISBN 5-311-01151-3.
- Инихов, Г. С. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / Г. С. Инихов. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 317с. : илл.;табл. – 0.65.
- Основи раціонального і лікувального харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / П. О. Карпенко, С. М. Пересічна, І. М. Грищенко, Н. О. Мельничук ; за заг. ред. П.О.Карпенка. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 503 с. – Бібліогр.: с. 502-503. – ISBN 978-966-629-503-6 : 70.00.
- Лікувальне харчування в домашніх умовах при захворюваннях органів травної системи [Текст] / П. О. Карпенко, Г. А. Дунаєвський, Н. В. Степанова-Дворцова, Є. І. Денисенко. – К. : Здоров'я, 1990. – 56с. – ISBN 5-311-00332-4 : 0.15.
- Лікувальне харчування в домашніх умовах при захворюваннях органів травної системи [Текст] / П. О. Карпенко, Г. А. Дунаєвський, Н. В. Степанова-Дворцова, Є. І. Денисенко. – К. : Здоров'я, 1990. – 56с. – ISBN 5-311-00332-4 : 0.15.
- Кушнір, Н. А. Технологія БАД,які містять інгібітори амілолітичних ферментів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кушнір Н. А. ; 03.00.20-біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 19с.
- Могилянська, Н. О. Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Могилянська Н. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 19с.
- Мощич, В. П. Овощи и фрукты в гастроэнтерологии [Текст] / В. П. Мощич, В. А. Шевченко. – К. : Трембита, 1991. – 128с. – 3.60.
- Павліш, Л. О. Формування асортименту новихх безалкогольних напоїв оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Павліш Л. О. ; 05.18.15 - товарознавстов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 20 с.
- Павліш, Л. О. Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Павліш Л. О. ; 05.18.15 - товарознавстов ; наук. кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2011. – 217 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.219 - 241. - Дод.
- Пилат, Т. П. Биологически активные добавки к пище (теория,производство,применение) [Текст] / Т. П. Пилат, А. А. Иванов. – М. : Авваллон, 2002. – 710с. : илл. – Библиогр.:С.682-696. – ISBN 5-93348-048-7 : 83.90;91.98.
- Полумбрик, М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Полумбрик М. О. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна,виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – К. : НУХТ, 2008. – 20с.
- Преображенская, Э. Н. Лечебное питание [Текст] : Практическое руководство для больничных диетологов (в таблицах и схемах) / Э. Н. Преображенская. – СПб. : ПрофиКС, 2002. – 910с. : табл.;схем. – Библиогр.:С.895-896. – ISBN 5-901943-10-4 : 161.70.
- Рисман, М. Биологически активные пищевые добавки:Неизвестное об известном [Текст] : Справочник / М. Рисман ; Пер. с англ. – М. : Арт-Бизнес Центр, 1998. – 489с. – ISBN 5-7287-0160-4 : 89.70;117.51.
- Рудавська, Г. Б. Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення [Текст] : Монографія / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, Н. В. Притульська. – К. : КНТЕУ, 2002. – 371с. – ISBN 966-629-052-9 : 15.50.
- Стояновский, Д. Н. Энциклопедия народной медицины [Текст] : В 2-х т. Т.1 / Д. Н. Стояновский. – К. : Здоровье, 1997. – 463с. – ISBN 5-311-01042-8 : 10.00.
- Микронутриенты в питании здорового и больного человека [Текст] : Справочное руководство по витаминам и минеральным веществам / В. А. Тутельян, В. Б. Спиричев, Б. П. Суханов, В. А. Кудашева. – М. : Колос, 2002. – 424с. – ISBN 5-10-003454-8 : 105.99.
- Хаубер-Швенк, Г. Питание:dtv-Atlas [Текст] : 82 страницы цветных иллюстраций / Г. Хаубер-Швенк, М. Швенк ; Пер.с нем. – М. : Рыбари, 2004. – 182с. : илл. – ISBN 5-93763-006-8 : 39.42.
1
2
|