Електронний каталог
експертиза харчових продуктів
Документи:
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.1 / кол.авт.: Т.І. Аністратенко, Т.М. Білко, О.В. Благодарова та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 527 с. – ISBN 966-8144-52-Х : 87.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.2 / кол.авт.: В.І. Ципріян, І.Т. Матасар, В.І. Слободкін та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 544 с. – ISBN 966-8144-52-Х; 966-8144-03-1 : 90.00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 513/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54c. – 22,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1257/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18c. – 35,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 312/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 22c. – 43,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.С.О.Белінська. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – Бібліогр.:С.84-85. – 11.06.
- Експертиза та митне оформлення товарів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. закл. вищ. освіти / авт.: А.А. Мазаракі, Н.В. Мережко, Н.В. Калуга та ін.; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 368 с. – (Митна справа). – Бібліогр.: с.338-339. – ISBN 978-966-629-901-0 : 120.00.
- Експертиза та управління безпечністю і якістю товарів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт. ступінь " магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 1 / ред.кол.: В.А.Осика ( відп. ред.), Н.В.Притульська, Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 393 с. – 125.00.
- Експертиза та управління безпечністю і якістю товарів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт. ступінь магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів". ч. 2 / ред.кол.: В.А.Осика ( відп. ред.), Н.В.Притульська, Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 261 с. – 100.00.
- Експертиза товарів (продовольчі товари) [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу для студентів спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.50302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.Л. Романенко, С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 457/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 56 с. – 5,48.
- Експертиза товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська, Т.М.Коломієць, Ю.М.Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Л.В.Черняк; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф.товарознавства та митної справи. – 95/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 47c. – 60,00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають. освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг", "Експертиза та оцінка ювелірних товарів". Ч. 1 / ред.кол.: В.А.Осика ,Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 237 с. – 60.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здоб. освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в митній справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч.1 / редкол.: В.А.Осика (відп. ред.) [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 225с. – 60.00.
- Експертиза товарів. Модуль "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська, О.Л. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 175/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 94 c. – 21,00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 528/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 74 c. – 23.00.
- Експертиза товарів. Розділ "Експертиза харчових продуктів" [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 966/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 74 c. – 22,00.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів професійного спрямування 050203 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 654/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 22 с. – 8,05.
- Товарознавство та експертиза товарів у митній справі та захисті прав споживачів [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підгот. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в митній справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч.1 / редкол.: Т.М. Артюх, відп. ред., Н.В. Притульська, Т.М. Коломієць та ін. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 223 с. – 37.36.
- Товарознавство та експертиза товарів у митній справі та захисті прав споживачів [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч.2 / редкол.: Т.М. Артюх, відп. ред.,Н.В. Притульська, Т.М. Коломієць та ін. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 275 с. – 39.32.
- Управління якістю продуктів харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи із дисципліни для студенів спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 694/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 34 с. – 4,59.
- Управління якістю, безпечністю та експертиза товарів, послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі", "Експертиза товарів і послуг" та "Упр. безпечністю та якістю товарів" / ред. кол.: В.А. Осика (відп. ред.), Н.В. Притульська, Н.В. Мережко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 393 с. – 90.00.
- Экспертиза качества пряностей [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-009-2001 / Авт.-сост.:И.Семенова;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 52с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-008-6 : 38,04.
- Экспертиза качества молока и кисломолочных продуктов [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-010-2001 / Авт.-сост.:В.А.Кузьмина;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 77с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 13);5-93399-001-9(серия) : 38.04;38.70.
- Экспертиза качества чая [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-006-2001 / Авт.-сост.Л.Г.Елизарова;Под общ.ред.П.А.Красовского. – 2-е испр. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 43с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-004-3(вып.9);5-93399-001-9(серия) : 27.00;29.60.
- Экспертиза качества кофе натурального жареного и натурального растворимого [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-005-2001 / Авт.-сост.:Л.Г.Елизарова.Под общ.ред.П.А.Красовского. – 2-е исправл. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 38с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-003-5(вып.8);5-93399-001-9(серия) : 29.60.
- Бутягин, В. Н. Экспертиза пищевых продуктов растительного происхождения и меда [Текст] / В. Н. Бутягин. – Ленинград : Колос, 1968. – 80с. – 0.13.
- Дмитриченко, М. И. Экспертиза качества и обнаружение фальсификации продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / М. И. Дмитриченко. – СПб. : Питер, 2003. – 160с. – ISBN 5-94723-039-9 : 13.80.
- Домарецький, В. А. Екологія харчових продуктів [Текст] / В. А. Домарецький, Т. П. Златєв. – К. : Урожай, 1993. – 190с. – Библиогр.:С.187-189. – ISBN 5-337-01308-4 : 10000.00;4.00;5.00.
- Житенко, П. В. Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [Текст] : Справочник / П. В. Житенко. – М. : Колос, 2000. – 335с. : ил. – ISBN 5-10-003361-4 : 51.40.
- Коломієць, Т. М. Експертиза товарів [Текст] : Підручник / Т. М. Коломієць, Н. В. Притульська, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 274с. – (Товарознавство). – ISBN 966-7376-92-3 : 11.47.
- Красовский, П. А. Товар и его экспертиза [Текст] / П. А. Красовский, А. И. Ковалев, С. Г. Стрижов. – 2-е изд. – М. : Центр экономики и маркетинга, 1999. – 240с. : илл. – (Библиотека хозяйственного руководителя). – ISBN 5-85873-026-4 : 16.80.
- Малютенкова, С. М. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / С. М. Малютенкова. – СПб. : Питер, 2004. – 480с. – (Учебное пособие). – ISBN 5-9423-838-1 : 42.04;42.28.
- Никитин, Б. П. Предупреждение и устранение пороков рыбных продуктов [Текст] / Б. П. Никитин. – 3-е изд.,доп. и перераб. – М. : Легкая и пищ. пром., 1981. – 264с. – (Качество и ассортимент). – 0.80.
- Экспертиза свежих плодов и овощей [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Т. В. Плотникова, В. М. Позняковский, Т. В. Ларина, Л. Г. Елисеева ; Под общ.ред.В.М.Позняковского. – 2-е изд.,стер. – Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 2001. – 300с. – (Экспертиза пищевых продктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-94087-026-0;5-7615-0505-3 : 146.64;106.00;121.20.
- Позняковский, В. М. Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза продовольственных товаров [Текст] : Учебник / В. М. Позняковский. – 2-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Новосиб. ун-т, 1999. – 448с. – ISBN 5-7615-0481-2 : 31.20;49,60;49,60.
- Позняковский, В. М. Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов [Текст] : Учебник / В. М. Позняковский. – 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Новосиб. ун-т, 2002. – 555с. – ISBN 5-94087-034-1 : 58.00.
- Позняковский, В. М. Гигиенические основы питания, качество и безопасность пищевых продуктов [Текст] : Учебник для студентов вузов / В. М. Позняковский. – 4-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Новосиб. ун-т, 2005. – 521с. – ISBN 5-94087-232-8 : 91.98.
- Экспертиза напитков [Текст] : Учебн.пособие для вузов / В. М. Позняковский, В. А. Помозова, Т. Ф. Киселева, Л. В. Пермякова ; Под ред.В.М.Позняковского. – 5-е изд.,исправл.,доп. – Новосибирск : Новосиб.ун-т, 2002. – 384с. – (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-94087-038-4 : 121.20.
- Экспертиза напитков [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. М. Позняковский, В. А. Помозова, Т. Ф. Киселева, Л. В. Пермякова ; Под ред.В.М.Позняковского. – 4-е изд.,исправл.,доп. – Новосибирск : Новосиб.ун-т, 2001. – 384с. – (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-7615-0502-9;5-94087-008-2 : 131.04;102.00;99.00.
- Экспертиза напитков [Текст] : Учебн.пособие для вузов / В. М. Позняковский, В. А. Помозова, Т. Ф. Киселева, Л. В. Пермякова ; Под ред.В.М.Позняковского. – 3-е изд.,стереотип. – Новосибирск : Новосиб.ун-т, 2000. – 334с. – (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-7615-0487-1 : 80.40;102.00.
- Притульська, Н. В. Експертиза харчових продуктів [Текст] : Текст лекцiї / Н. В. Притульська. – К. : КДТЕУ, 1995. – 28с. – ISBN 5-7763-4397-6 : 30000.00.
- Сидоренко, О. В. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст] [Текст] : монографія / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 312с. – Бібліогр.:С.300-312. – ISBN 966-629-200-9 : 32.04.
- Фаєрштейн, Д. А. Стандартизація і експертиза продовольчих товарів [Текст] : Лекції для студ.товарознавчого і техн.фак. / Д. А. Фаєрштейн. – К. : КТЕІ, 1971. – 46с. – 0.20.
- Хлебников, В. И. Экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : Учеб.пособие для студентов кооперативных высших учеб.заведений по специальности 351100 "Товароведение и экспертиза товаров (по областям применения)" / В. И. Хлебников, И. А. Жебелева, В. И. Криштафович. – 2-е изд. – М. : Дашков и К, 2006. – 112с. : илл. – Библиогр.112с. – ISBN 5-94798-889-5;9785947988895 : 13.86.
- Экспертиза грибов [Текст] : Учеб.пособие для вузов / И. Э. Цапалова, В. И. Бакайтис, В. М. Позняковский, Н. П. Кутафьева ; Под общ.ред.В.М.Позняковского. – Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 2002. – 256с. – (Экспертиза пищевых продктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-7615-0506-1;5-94087-012-0 : 86.70;121.56;110.56;121.80.
- Цапалова, И. Э. Экспертиза дикорастущих плодов,ягод и травянистых растений [Текст] : Учеб.пособие для вузов / И. Э. Цапалова, М. Д. Губина, В. М. Позняковский. – 2-е изд.,испр.,доп. – Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 2002. – 180с. – (Экспертиза пищевых продктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-94087-032-5 : 92.40.
- Цапалова, И. Э. Экспертиза дикорастущих плодов,ягод и травянистых растений [Текст] : Учеб.пособие для вузов / И. Э. Цапалова, М. Д. Губина, В. М. Позняковский. – Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 2000. – 180с. – (Экспертиза пищевых продктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-5-7615-0483-9 : 56.40.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : Навч.посібник / В. І. Ципріян, В. Д. Ванханен, В. В. Ванханен, Б. Л. Смолянський ; За ред.В.І.Ципріяна. – К. : Здоров'я, 1999. – 568с. – ISBN 5-311-01159-9 : 22.00.
- Чепурной, И. П. Идентификация и фальсификация продовольственных товаров [Текст] : Учебник для студ.вузов / И. П. Чепурной. – М. : Дашков и К, 2002. – 460с. – ISBN 5-94798-039-8 : 40.08;38.02.
- Чепурной, И. П. Товароведение и экпертиза вкусовых товаров [Текст] [Текст] : учеб. для студентов вузов / И. П. Чепурной. – Москва : Маркетинг, 2002. – 403с. – ISBN 5-94462-168-0 : 28.80.
1
2
|