Електронний каталог

207
О-64          Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів професійного спрямування 050203 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 654/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 22 с. – 8,05.


ББК У424.14+У424.0-64+У424.0-803

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'