Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
М21
Малютенкова, С. М.
Товароведение и экспертиза кондитерских товаров
[Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / С. М. Малютенкова. – СПб. : Питер, 2004. – 480с. – (Учебное пособие). – 42.04;42.28.
ISBN 5-9423-838-1
ББК Л86-9я73+Л86я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
24
24
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Е/експертиза харчових продуктів
Каталог книг/Е/експертиза
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/Т/товарознавство кодитерських виробів
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/Т/товарна експертиза
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Е/експертиза якості продовольчих товарів
Каталог книг/Н/навчальні видання з кондитерського виробництва для вищої школи
Статистика використання: Видач: 114
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'