Електронний каталог
лікувальне харчування
Документи:
- Азбука харчування.Лікувальне харчування [Текст] : Довідник / За ред.Г.І.Столмакової,І.О.Мартинюка. – Л. : Світ, 1991. – 206с. – ISBN 5-11-000932-5 : 6.00.
- Азбука харчування.Профілактичне харчування [Текст] / За ред.Г.І.Столмакової,І.О.Мартинюка. – Л. : Світ, 1993. – 200с. – ISBN 5-7773-0070-7 : 15 000.00.
- Детское питание [Текст] : Книга о том,как правильно кормить ребенка,чтобы вырастить его здоровым и крепким / Под ред.В.Н.Лядовой. – М. : Госторгиздат, 1964. – 239с. – 5.50.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Здоровое питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы / Парус; Шилов В.Н.; Мицьо В.П. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium-II; 256 МБ ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Использование простых эфиров целлюлозы в лечебном и профилактическом питании(поисковая) [Текст] : Отчет / Под рук.Л.Я.Ковтуненко. – К., 1980. – 18с. – (КТЭИ).
- Методичні вказівки до самостійної роботи студентів із курсу "Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування" [Текст] : зі спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" ден. форми навчання / уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна; Каф. технології і організації ретор.госп. – 943/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 50 c. – 3,88.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Науково-практичні засади створення функціональних харчових продуктів для осіб з високим фізичним та психоемоційним навантаження [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В.Притульська(кер.НДР), О.Е.Самойлов, А.А.Самойленко[та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 212 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 178-212. - Дод.
- Нові лікувально-профілактичні продукти [Текст] : Конспект лекції. – К. : КТЕІ, 1993. – 55с. – 5.00.
- Новые продукты диетического и лечебного питания для беременных женщин и детей [Текст] / Сост.:Е.М.Лукьянова,Е.П.Самборская,Л.Б.Гутман. – К. : Наукова думка, 1991. – 144с. – ISBN 5-12-002454-8 : 5.37.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Организация лечебно-профилактического питания на промышленных предприятиях [Текст] / Сост.:А.И.Столмакова,Р.И.Киселевич. – К. : Здоровье, 1984. – 96с. : табл. – (Библиотека практического врача). – 0.30.
- Орієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах [Текст] [Текст] : метод. посіб. / В.С.Гордієнко, М.П.Жданова, К.Е.Колесник [та ін.]; за ред.: В.І.Пономаренка, Е.О.Колесника, М.П.Жданової [та ін.]. – Київ : Денеб, 2010. – 544с. – Бібліогр.: с.543. – ISBN 978-966-8552-20-5 : 140.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт. Н.М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 147с. – Бібліогр.: с. 146-147. – 29.27.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Основы рационального питания детей [Текст] : Под ред.К.С.Ладодо,В.Д.Отт,Е.М.Фатеевой. – К. : Здоровье, 1987. – 256с. – 1.50.
- Основы рационального питания детей [Текст] : Под ред.К.С.Ладодо,В.Д.Отт,Е.М.Фатеевой. – К. : Здоровье, 1987. – 256с. – 1.50.
- Проблеми формування здорового способу життя у молоді[ Текст] [Текст] : зб. матеріалів VIII Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих учених та студ.з міжнар. участю, 10-11 листоп. 2015 р., м. Одеса / гол. ред. Б.В. Єгоров. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 419 с. – 90.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Рациональное питание [Текст] / Ред кол.П.Д.Лещенко,И.П.Барченко,М.Г.Коломийцева. – К. : Здоровье, 1965. – 220с. – 1.19.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.10 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1974. – 187с. – 0.91.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Лечебное и профилактическое питание. Вып.16 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1981. – 124с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Биологическая ценность и безвредность пищевых продуктов. Вып.18 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1983. – 120с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Роль питания в сохранении здоровья человека в условиях научно-технического прогресса:Республиканский межведомственный сборник. Вып.19 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1984. – 103с. – 1.10.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, Т.О. Марцин. – 881/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,32.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Розділ "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення, дієтичного та дитячого харчування": опорний конспект лекцій / уклад. І.М. Грищенко, Р.П. Романенко ; Ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу, Каф. технології та орг. ресторан. гос-ва. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.:с.65. – 8.96.
- Товарознавство продуктів спеціального призначення [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 8.05030101 "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 591/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 7,04.
- Chevallier, A. The encyclopedia of medicinal plants [Текст] : A practical reference guide to over 550 key herbs & their medicinal uses / A. Chevallier. – London : Dorling Kindersley Limited, 1996. – 336 p. : ill. – ISBN 0-7513-0314-3 : 100.00.
- Fallon, S. Nourishing traditions [Text] [Текст] : the cookbook that challenges politically correct nutrition and the diet dictocrats / S. Fallon. – 2nd ed. – Washington : New Trends Publ., Inc., [1999]. – 672 p. – ISBN 0-9670897-3-5 : 119,90.
- Sehgal, S. Health recipes [Текст] / S. Sehgal. – New Delhi : The Central Electric Press, 1988. – 128 p. – 14.95.
- Tauber, R. D. Zywienie dietetyczne we wspolczesnej gastronomii [Text] [Текст] / R. D. Tauber ; Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. – Poznan : [WSHIG], 2014. – 110 s. – ISBN 978-83-88537-74-5 : 250,00.
- Алексеева, А. С. Организация питания детей в дошкольных учреждениях [Текст] : Пособие для воспитателя дет.сада / А. С. Алексеева. – М. : Просвещение, 1990. – 208с. – ISBN 5-09-001626-7 : 0.50.
- Анфимова, Н. А. Кулинария [Текст] : Учеб.для нач проф. образования: Учеб. пособие для сред. проф. образования / Н. А. Анфимова. – 3-е изд.,стереотип. – М. : ИРПО; Изд.центр Академия, 2000. – 336с. – ISBN 5-8222-0106-7(ИРПО); 5-7695-0412-9(Академия) : 21,40.
- Анфимова, Н. А. Кулинария [Текст] : Учеб.пособие для сред.проф-тех.училищ / Н. А. Анфимова. – 3-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 366с. – 0,85.
- Белоусов, А. С. Питание при язвенной болезни [Текст] / А. С. Белоусов. – М. : Медицина, 1978. – 48с. : ил. – (Рациональное и лечебное питание). – 0.15.
- Белоусов, А. С. Питание при язвенной болезни [Текст] / А. С. Белоусов. – 2-е изд.,стереотип. – М. : Медицина, 1980. – 48с. – (Рациональное и лечебное питание). – 0.10.
- Бренц, М. Я. Технология приготовления диетических блюд [Текст] : Учеб.пособие для учащихся техникумов,обуч.по спец.1016"Технология приготовления пищи" / М. Я. Бренц, В. В. Бурлимова. – М. : Экономика, 1988. – 175с. – ISBN 5-282-00271-Х : 0.30.
- Бренц, М. Я. Технология приготовления диетических блюд [Текст] / М. Я. Бренц, Н. П. Сизова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1982. – 176с. – 0.35.
- Бренц, М. Я. Технология приготовления диетических блюд [Текст] : Учеб.пособие / М. Я. Бренц, Н. П. Сизова. – М. : Экономика, 1978. – 206с. – 0.30.
- Брэгг, П. Чудодействие голодания [Текст] : Пер.с англ. / П. Брэгг. – К. : Лилея, 1993. – 84с. – ISBN 5-7707-3478-7 : 200.00.
- Брэгг, П. С. Чудо голодания [Текст] : Пер.с англ. / П. С. Брэгг. – М. : Молодая гвардия, 1989. – 267с. – ISBN 5-235-00470-1 : 1.00.
- Бузник, И. М. Энергетический обмен и питание [Текст] / И. М. Бузник. – М. : Медицина, 1978. – 336с. – 1,60.
- Бутенко, В. Разумное сыроедение. 13-й шаг к здоровью [Текст] [Текст] : + книга рецептов нового поколения / В. Бутенко, Э. Лав, Ч. Сарно ; [пер.с англ.]. – Санкт-Петербург : Питер, 2013. – 158 с. – ISBN 978-1-58394-357-1 англ.,978-5-459-01636-9 : 44.00.
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Ващенко В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К., 1997. – 160с. – (КДТЕУ).
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ващенко В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К. : КДТЕУ, 1998. – 17с.
- Вежлівцева, С. П. Товарознавство. Харчові продукти спеціального призначення [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products Special Purpose : програма/ Course Summary / С. П. Вежлівцева ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 16 с.
- Воробьев, В. И. Организация диетотерапии в лечебно-профилактических учреждениях [Текст] / В. И. Воробьев. – М. : Медицина, 1983. – 256с. – 1.00.
- Воробьев, Р. И. Питание и здоровье [Текст] / Р. И. Воробьев. – М. : Медицина, 1990. – 160с. : ил. – (Науч.-попул.мед.литература). – ISBN 5-225-00359-1 : 0.45.
1
2
3
|