Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.954
Б87
Бренц, М. Я.
Технология приготовления диетических блюд
[Текст] / М. Я. Бренц, Н. П. Сизова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1982. – 176с. – 0.35.
ББК 6П8.954
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Л/лікувальне харчування
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'