Електронний каталог
гігієна громадського харчування
Документи:
- Гігієна громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Н.Корзун,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 105с. – 10.97.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 1020/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,91.
- Гігієна і санітарія [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк. – 106/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 10,36.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 440/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 13,61.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 116/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 c. – 13,50.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1200/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 26 c. – 13,00.
- Гігієна і санітарія у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять для студентів усіх форм навчання / авт. А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 574/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 10,00.
- Гігієна і санітарія (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства;. – 1282/14[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 15,00.
- Гігієна і санітарія (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. О.Л. Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства;. – 1289/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 30,00.
- Гігієна та санітарія виробництв (Текст) [Текст] : Програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товар. та експерт. харч. продуктів. – 1100/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 31 c. – 31,00.
- Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій [Текст] [Текст] : монографія / авт.: Н.В. Притульсьуа, М.П. Гуліч, Ю.М. Мотузка та ін. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 280 с. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-966-629-882-2 : 100.00.
- Методичні рекомендації до лабораторних занять із курсу "Гігієна громадського харчування" [Текст] : для студентів денної форми навчання за спеціальністю 7.091711 "Технологія громадського харчування" / уклад. В.Н. Корзун; Каф. технології та організації громадського харчування. – 167/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 18 с. – 2,88.
- Санітарія і гігієна ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.Т.Ратушенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 108с. – Бібліогр.:С.106-108. – 13.80.
- Вавилин, А. Охрана труда на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособиедля средн.спец.уч.заведений / А. Вавилин, Я. – 2-е изд.,переработ. – М : Экономика, 1988. – 207с. – (Техникум.Общественное питание). – ISBN 5-282-00323-6 : 0.35.
- Казакова, З. А. Основы физиологии,гигиена и санитария общественного питания [Текст] / З. А. Казакова, Ю. Л. Зиновьева, К. М. Поминова. – М. : Экономика, 1972. – 192с. – 0,64.
- Максимець, Л. М. Санітарні вимоги до працівників громадського харчування [Текст] : Посібник / Л. М. Максимець, П. І. Січкар, О. І. Здобнов. – К. : Здоров'я, 1973. – 129c. – (Бібліотека середнього медичного працівника). – 0.22.
- Максимець, Л. М. Санітарні вимоги до працівників громадського харчування [Текст] : Посібник / Л. М. Максимець, П. І. Січкар, О. І. Здобнов. – К. : Здоров'я, 1973. – 129c. – 0.22.
- Малыгина, В. Ф. Основы физиологии питания,гигиена и санитария [Текст] : Учебник для учащихся техникумов / В. Ф. Малыгина, Е. А. Рубина. – М. : Экономика, 1988. – 223с. – ISBN 5-282-00599-9 : 0.45.
- Мартинчик, А. Н. Физиология питания,санитария и гигиена [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / А. Н. Мартинчик, А. А. Королев, Л. С. Трофименко. – М. : Мастерство, 2000. – 192с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00007-5;5-06-003916-1 : 29.04;12.50.
- Міщиряк, В. Г. Сучасні гігієчні вимоги до миття та дезинфекції на харчових підприємствах [Текст] [Текст] / В. Г. Міщиряк. – Донецьк, 2012. – 32с. – 20.00.
- Морейнис, И. Я. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] / И. Я. Морейнис. – 3-е изд.,перераб. и доп. – М. : Экономика, 1966. – 216с. – 0,63.
- Педенко, А. И. Гигиена и санитария общественного питания [Текст] : Учебник для технолог.фак.торг.вузов / А. И. Педенко. – М. : Экономика, 1991. – 270с. – (Общественное питание). – ISBN 5-282-00246-9.
- Пивоваров, В. И. Организация производства полуфабрикатов в общественном питании [Текст] : Практическое пособие / В. И. Пивоваров, В. М. Платонов. – 2-е изд., перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1990. – 190с. – ISBN 5-06-000954-8 : 0.55;1.00.
- Успенская, Н. Р. Практическое пособие для повара [Текст] : Учеб.пособие / Н. Р. Успенская. – М. : Экономика, 1982. – 176с. – 0.55.
- Успенская, Н. Р. Практическое пособие для повара [Текст] / Н. Р. Успенская. – М. : Экономика, 1978. – 182с. – 0.35.
- Шевченко, М. Г. Практическое пособие для санитарных врачей по гигиене питания [Текст] / М. Г. Шевченко, С. М. Стремлина, Ф. М. Мирончик. – М. : Медицина, 1974. – 256 с. – (Библиотека санитарного врача). – 0,82.
- Штенберг, А. И. Руководство к практическим занятиям по гигиене питания [Текст] : Учеб.пособие для институтов / А. И. Штенберг, Ю. И. Окорокова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Медицина, 1976. – 312с. : илл. – 0.74.
- Штенберг, А. И. Руководство к практическим занятиям по гигиене питания [Текст] : Учеб.пособие для институтов / А. И. Штенберг, Ю. И. Окорокова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Медицина, 1976. – 312с. : илл. – 0.74.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.).
|