Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Р123
М71
Міщиряк, В. Г.
Сучасні гігієчні вимоги до миття та дезинфекції на харчових підприємствах [Текст]
[Текст] / В. Г. Міщиряк. – Донецьк, 2012. – 32с. – 20.00.
ББК Р123.6
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
22
21
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/гігієна громадського харчування
Каталог книг/Д/дезінфікуючі засоби
Каталог книг/Д/дезінфекція
Каталог книг/Г/гігієна
Каталог книг/Г/гігієна торгівлі харчовими продуктами та громадського харчування
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'