Електронний каталог
товарознавство м'яса і м'ясних продуктів
Документи:
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство м`яса і м`ясних товарів" [Текст] : для студентів заочної форми навчання / уклад Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 754/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 45 с. – 4,79.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство м'яса і м'ясних товарів" [Текст] : для студентів денної форми навчання / уклад. Ю.П. Павлюченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 737/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,55.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Винникова, Л. Г. Технология мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студентов специальности "Технология хранения,консервирования и переработки мяса" высших учеб.заведений / Л. Г. Винникова. – К. : Инкос, 2006. – 599с. : илл. – (Пищевая промышленность). – Библиогр.:599с. – ISBN 966-8347-35-8 : 70.00.
- Кишеня, А. В. Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кишеня А. В. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Мурликіна, Н. В. Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Мурликіна Н. В. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 23 с.
- Пронькіна, К. В. Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пронькіна К. В. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Цехмістренко, С. І. Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : Білоцерк.книж.ф-ка, 2014. – 191 с. – Бібліогр.: с. 169. – ISBN 978-617-657-016-5 : 50.00.
- Шевченко, Н. В. Формирование качества мяса молодняка овец, полученного в микрозонах Саратовской области с разным уровнем техногенной нагрузки [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук. / Шевченко Н. В. ; 05.18.15 - технология и товароведение пищевых продуктов и функционального и специализированного назначения и общественного питания. – Москва : Рос. экон. ун-т им. Г.В. Плеханова, 2013. – 23 с.
|