Електронний каталог
збереження і підвищення харчочої цінності продуктів
Документи:
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : для студентів денного відділення товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 684/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 30 с. – 2.90.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни; для студ. заочн. відд. товарознавчого фак-ту спец. 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 877/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 31 с. – 3.44.
- Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни / авт. В.А.Колтунов ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 185/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 с. – 16,00.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2001. – 147с. – 11.33.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Сборник статей / ВНИИТОП Мин. торг. СССР. – М. : Экономика, 1968. – 111с. – 0.36.
- Хранение зерна и зерновых продуктов [Текст] : Пер с англ. – М. : Колос, 1978. – 472с. : илл. – 3.60.
- Хранение и переработка картофеля,овощей,плодов и винограда [Текст] / Под ред.:П.Ф.Сокола,Ж.А.Тер-Овакимяна. – М. : Колос, 1979. – 335с. – 1.60.
- Анохіна, В. І. Зберігання і переробка овочів,фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; За ред.В.І.Анохіна. – 2-ге вид.,перероб.і доп. – К. : Урожай, 1992. – 216c. : іл. – ISBN 5-337-01108-1 : 116.00.
- Анохіна, В. І. Зберігання,переробка овочів,фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; Под ред.В.И.Анохиной. – К. : Урожай, 1988. – 216с. – ISBN 5-337-00134-5 : 1.70.
- Анохіна, В. І. Довідник по переробці овочевих і баштанних культур [Текст] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. – К. : Урожай, 1973. – 350c. : іл.,табл. – Бібліогр. – 0.93.
- Белинский, Е. С. Экономить все виды ресурсов в торговле [Текст] : Метод.рек. / Е. С. Белинский, С. И. Виноградов, А. А. Недрянко ; Под ред.Г.К.Губерной,В.М.Филиппова. – К : ДИСТ, 1982. – 20с. – 000.
- Бобер, А. В. Зміна пипопарних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : Автореферат дис...канд.с.-г.наук / Бобер А. В. ; 05.18.03-первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва. – К. : НАУ, 2004. – 21с.
- Васюкова, А. Т. Рыбные фарши с растительными наполнителями [Текст] / А. Т. Васюкова, С. И. Алымов, А. И. Ноженко. – К. : Инкос, 2005. – 156с. – ISBN 966-8347-24-2 : 16.00.
- Гарнецков, В. З. Тара в кооперативной торговле [Текст] / В. З. Гарнецков, А. М. Мерсов. – М. : Экономика, 1972. – 159с. – 0.42.
- Гарнецков, В. З. Потери по таре-к нулю [Текст] / В. З. Гарнецков, А. В. Сапрыкин. – М. : Экономика, 1966. – 53с. – 0.09.
- Глущенко, И. Общепит. Микоян и советская кухня [Текст] [Текст] / И. Глущенко. – Москва : Высшая школя экономики, 2010. – 240 с. – (Исследования культуры). – ISBN 978--5-7598-0725-4 : 110.00.
- Голубева, Л. В. Хранимоспособность молочных консервов [Текст] / Л. В. Голубева, Л. В. Чекулаева, К. К. Полянский. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 115с. – ISBN 5-94343-010-5 : 30.00;29.60.
- Горбунов, Н. Н. Хранение сахарной свеклы в поле и на заводе [Текст] / Н. Н. Горбунов, А. В. Пивоваров. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 88с. – 0.30.
- Горячева, А. Ф. Сохранение свежести хлеба [Текст] / А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1983. – 240с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.10.
- Гримм, А. И. Влияние химических факторов на сохраняемость плодов и овощей [Текст] / А. И. Гримм. – М. : Экономика, 1968. – 181с. – 0.57.
- Гусев, С. А. Хранение картофеля [Текст] / С. А. Гусев. – М. : Московский рабочий, 1985. – 222с. – 0.30.
- Гусев, С. А. Хранение картофеля [Текст] / С. А. Гусев, Л. В. Метлицкий. – М. : Колос, 1982. – 222с. – 0.50.
- Дженеев, С. Ю. Хранение столового винограда в хозяйствах [Текст] / С. Ю. Дженеев. – М. : Колос, 1978. – 128с. : илл. – (Прогрессивную технологию-всем колхозам и совхозам). – 0.30.
- Дубцов, Г. Г. Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для студентов среднего специального профессиального образования / Г. Г. Дубцов. – М. : Высшая школа;Мастерство, 2001. – 264с. – ISBN 5-294-00005-9(Мастерство);5-06-003914-5(Высшая школа) : 22.80;21.60;21.50.
- Дьяченко, В. С. Хранение картофеля,овощей и плодов [Текст] / В. С. Дьяченко. – М. : Агропромиздат, 1987. – 191с. – 0.75.
- Колісниченко, Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Колісниченко Т. О. – Х. : ХДУХТ, 2004. – 18с.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій для студ. товарознав. ф-ту спец. 7.050301 "Товарознавство та комерц. діяльн." спеціалізії 7.05030101 "Товарознавство та комерц.діяльн.прод.товарів" / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2005. – 95с. – Бібліогр.: с. 93-95. – 13.26;14.00.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Лабораторний практикум / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2003. – 340с. – ISBN 966-629-070-7 : 17.30.
- Королева, Н. С. Симбиотические закваски термофильных бактерий в производстве кисломолочных продуктов [Текст] / Н. С. Королева, М. С. Кондратенко. – М.,София : Пищевая пром-сть,Техника, 1978. – 168с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.65.
- Коршунов, Д. А. Как сохранить урожай фруктов, овощей и грибов [Текст] : В помощь садоводам и домашним хозяйкам / Д. А. Коршунов. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 64с. – 0,16.
- Коршунов, Д. А. Как сохранить урожай фруктов, овощей и грибов [Текст] / Д. А. Коршунов. – 2-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 64с. – 0,30.
- Зберігання і технологія сільсько-господарських продуктів [Текст] / Б. В. Лесик, Л. О. Трисвятський, М. В. Сабуров [et al.]. – К. : Вища школа, 1973. – 404с. – 0,91.
- Лотыш, В. А. Хранение пищевых продуктов [Текст] / В. А. Лотыш. – К. : Реклама, 1971. – 36с. – 0.10.
- Довідник по зберіганню плодів,ягід і винограду [Текст] / В. І. Майдебура, І. Б. Кангіна, Є. В. Михайлова, С. Ю. Дженєєва ; За ред.В.І.Майдебури. – К : Урожай, 1987. – 264с. – 1.10.
- Медведкова, І. І. Якість і збереження свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Медведкова І. І. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 20с.
- Мурашко, В. М. Ревизия торговых организаций [Текст] / В. М. Мурашко ; Под ред.Д.Васьянова. – М. : Финансы, 1975. – 160с. – 0.44.
- Мурашко, В. М. Хозяйственный контроль и комплексная ревизия в торговле [Текст] / В. М. Мурашко. – К. : Вища школа, 1979. – 208с. – 2.10.
- Никитин, Б. П. Приемка и хранение рыбных товаров [Текст] / Б. П. Никитин. – М. : Экономика, 1972. – 128с. – 0.38.
- Никитин, Б. П. Хранение рыбы и рыбных продуктов [Текст] / Б. П. Никитин. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 176с. – 0.45.
- Олейникова, А. Я. Практикум по технологии кондитерских изделий [Текст] : Учеб. пособие для студентов вузов / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 480с. – ISBN 5-901065-75-1 : 112.02.
- Пасальський, Б. К. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальностями 50301 "Товарознавство і комерційна діяльність",50302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Б. К. Пасальський ; За ред.А.А.Мазаракі. – К. : КНТЕУ, 2005. – 236с. – ISBN 966-629-184-3 : 15.84.
- Пасальський, Б. К. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / Б. К. Пасальський. – К. : КДТЕУ, 2000. – 195с. – Бібліогр.192с. – ISBN 966-7376-47-8 : 9.00;3.70;12.91.
- Полегаев, В. И. Хранение плодов и овощей [Текст] / В. И. Полегаев. – М. : Россельхозиздат, 1982. – 254с. – 0.60.
- Рослов, Н. Н. Хранение картофеля [Текст] / Н. Н. Рослов ; Под ред.Н.С.Гагариной. – М. : Агропромиздат, 1988. – 96с. : илл. – (Агропанорама.Зарубежная информация). – ISBN 5-10-001387-7 : 0.20.
- Рослов, Н. Н. Хранение картофеля и овощей [Текст] / Н. Н. Рослов. – М. : Россельхозиздат, 1980. – 142с. : илл. – 0.35.
- Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський. – Київ, 2016. – Бібліогр.: с. – 102.00.
- Ротштейн, Л. А. Оборотные средства в промышленности [Текст] / Л. А. Ротштейн. – М : Финансы и статистика, 1986. – 95с. – 0.25.
- Савичев, Г. П. Ответственность за ненадлежащее выполнение плана и договора перевозки грузов [Текст] / Г. П. Савичев. – М. : Юридическая литература, 1973. – 120с. – (Хозяйственному руководителю о законодательстве). – 0.32.
- Савичев, Г. П. Правовое регулирование перевозок народнохозяйственных грузов [Текст] / Г. П. Савичев. – М. : МГУ, 1986. – 150с. – 0.85.
- Скрипников, Ю. Г. Хранение и переработка овощей,плодов и ягод [Текст] / Ю. Г. Скрипников. – М. : Агропромиздат, 1986. – 208с. – (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). – 0.30.
1
2
|