Електронний каталог

591
Т38          Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни / авт. В.А.Колтунов ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 185/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 с. – 16,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво", професійне спрямування "Товарознавство і комерційна діяльність"


ББК Л80-9+Л817

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'