Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Р78
Ростовський, В. С.
Теоретичні основи технології громадського харчування [Текст]
[Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський. – Київ, 2016. – Бібліогр.: с. – 102.00.
ББК Л99я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
23
23
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/Х/харчова цінність
Каталог книг/З/збереження і підвищення харчочої цінності продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Каталог книг/Т/технологічні процеси
Статистика використання: Видач: 55
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'