Електронний каталог
механічні і гідромеханічні процеси
Документи:
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2002. – 100с. – 5.97.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
- Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : Лабораторний практикум. Навч. посіб. / за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2006. – 224с. – Бібліогр.: с.211-212. – ISBN 966-612-055-0 : 27.00.
- Батутіна, А. П. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. / А. П. Батутіна. – Кам`янець-Подільський : Медобори-2006, 2013. – 352 с. – Бібліогр.: с. 349 - 351. – ISBN 978-617-681-048-3 : 57,00.
- Бутковский, В. А. Технологии зерноперерабатывающих производств [Текст] : Учебник / В. А. Бутковский, А. И. Мерко, Е. М. Мельников. – М. : Интерграф сервис, 1999. – 472с. – ISBN 5-85052-094-5 : 182.40.
- Бушмелев, В. А. Процессы и аппараты целлюлозно-бумажного производства [Текст] / В. А. Бушмелев, Н. С. Вольман. – изд. 3-е, перераб. – М. : Лесная промышленность, 1974. – 352с. : илл. + табл. – 0.93.
- Гордієнко, О. В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гордієнко О. В. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Донецьк : ДОНУЕІТ, 2010. – 18с.
- Дубцов, Г. Г. Технология приготовления пищи [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / Г. Г. Дубцов. – 2-е изд.,стер. – М. : АКАДЕМИЯ;Мастерство, 2002. – 272с. – (Среднее профессиональное образование). – Библиогр.:266с. – ISBN 5-7695-1130-3;5-294-00153-5 : 28.00;34.00.
- Касаткин, А. Г. Основные процессы и аппараты химической технологии [Текст] / А. Г. Касаткин. – изд. восьмое, перераб. – М. : Химия, 1971. – 784с. : илл. + табл. – библиогр. – 2.87.
- Касьянов, Г. И. Технология производства сухих завтраков [Текст] : Учебно-практическое пособие для спец.и студ.вузов пищевой профиля / Г. И. Касьянов, А. В. Бурцев, В. А. Грицких. – Ростов на/Д : МарТ, 2002. – 96с. : ил. – (Технология пищевых производств). – ISBN 5-241-00108-5 : 18.23.
- Ляшенко, А. В. Тепло-та масообмін у камері сумісних процесів сушіння та подрібнення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ляшенко А. В. ; 05.14.06 - технічна теплофізика та промислова теплоенергетика. – Київ : НАНУ ІТТ, 2012. – 20 с.
- Майборода, Ю. В. Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Майборода Ю. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2003. – 20с.
- Ободович, О. М. Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних систем та їх апаратурне забезпечення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Ободович О. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2009. – 40с.
- Риндюк, Д. В. Розробка методу визначення оптимальних конструктивно-технологічних параметрів процесу гранулювання дисперсних матеріалів екструзією [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Риндюк Д. В. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Седакова, В. А. Технология производства пектина из сушеных выжимок яблок с использованием механотермической активации процесса гидролиза протопектина.Методы контроля качества пектина [Текст] [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Седакова В. А. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – Могилёв : МГУП, 2007. – 25с.
- Чепелюк, О. М. Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чепелюк О. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2009. – 22с.
- Якобчук, Р. Л. Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Якобчук Р. Л. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2009. – 19с.
- Яницький, В. В. Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Яницький В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Х. : ХДАТОХ, 2000. – 20с.
|