Електронний каталог
товарознавство бродильних виробництв
Документи:
- Le Cordon Bleu Wine Essentials [Текст] : Professional secrets to buying, storing, serving and drinking wine. – London : Carrol & Brown Publishers Limited, 2001. – 192 p. : photogr. – ISBN 1-903258-13-8.
- Алкогольные напитки [Текст] : Методы идентификации и определения содержания синтетических красителей / Стандарт отрасли.ОСТ 10 298-2002. – М. : Минсельхоз России, 2002. – 27с. – 63.51.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 119 с. – бібліогр.: с. 112-113. – 33,00.
- Бренди [Текст] / Коллектив авт.:Е.Кручина,Н.Темникова,Э.Тузмухамедов и др.Под ред. Е.Кручины. – М. : Изд-во Жигульского, 2004. – 224с. : ил. – (Мировая энциклопедия). – ISBN 5-902617-07-3 : 292.20.
- Виробництво та асортимент коньяку [Текст] : Конспект лекції / Уклад.:О.Л.Романенко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 40с. – 3.50.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.С.О.Белінська. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – Бібліогр.:С.84-85. – 11.06.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма : ОКР "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 75/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 830/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 18 c. – 14,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 513/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54c. – 22,00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. С.О.Белінська; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 108 с. – Бібліогр.: с. 106-108. – 39.00.
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О. Белінська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1257/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18c. – 35,00.
- Експертиза алкогольних напоїв та тютюнових виробів [Текст] [Текст] : лаборатор. практикум / авт. С.О. Белінська. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 108 с. – Бібліогр. в кінці розд.. – 80.00.
- Лабораторний практикум із спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 8.050303 "Експертиза товарів т апослуг" ОКР "магістр" / уклад. С.О. Белінська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 883/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 6.41.
- Лабораторний практикум із спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" [Текст] [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" ОКР "магістр" / авт. С.О. Белінська ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 912/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення спецкурсу "Експертиза алкогольних напоїв" курсу "Експертиза товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету ОКР "спеціаліст" денної форми навчання спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укалд. С.О. Белінська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 837/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 33 с. – 3,64.
- Сборник международных методов анализа и оценки вин и сусел [Текст] / Пер. с фр. – М. : Пищевая промышленность, 1993. – 320с. – 43,00;1.80;70.50.
- Типи та асортимент кріплених міцних виноградних вин [Текст] : Конспект лекції. – К. : КДТЕУ, 2000. – 34с. – 2.50.
- Товарознавство смакових товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2008. – 103с. : іл. – Бібліогр.:с.101-102. – 11.27.
- Экспертиза качества виноградных вин [Текст] : Методическое руководство МР-004-01 / Авт.-сост. Л.Г.Елизарова;Под общей ред. П.А.Красовского. – 2-е изд.,испр. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 51с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-002-7 : 32.50;41.00.
- Экспресс-курс бармена [Текст] / Авт.-сост.В Прохоров. – Ростов на/Д : Феникс, 2005. – 316с. – (Супер!). – ISBN 5-222-05916-2 : 24.65;24.55.
- Архипов, В. В. Организация работы сомелье: (все о вине в ресторане) [Текст] [Текст] : учеб. пособие для студентов высших учеб. заведений / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. – Київ : Центр учебной литературы, 2009. – 304 с. – ISBN 978-966-364-851-4 : 38.40.
- Архіпов, В. В. Барна справа: технологія продукціїї та організація обслуговування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Є. І. Іванникова, Т. В. Іванникова. – Київ : ІНКОС, 2010. – 360 с. – ISBN 978-617-598-053-8 : 75.00.
- Беленький, С. М. Технология обработки и розлива минеральных вод [Текст] / С. М. Беленький, Г. П. Лаврешкина, Т. Н. Дульнева. – М. : Агропромиздат, 1990. – 151с. – ISBN 5-10-001331-1 : 0,55.
- Белкин, Ю. Д. Разработка информационно-аналитической системы идентификации спиртных напитков на основе комплекса физико-химических показателей [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Белкин Ю. Д. ; 05.18.15- Технология и товароведение пищевых продуктов и функционального и специализированного назначения и общественного питания. – Москва : РЭУ им.Г.В.Плеханова, 2013. – 23 с.
- Божко, Т. В. Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Божко Т. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 23 с.
- Божко, Т. В. Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Божко Т. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Г.Б. Рудавська. – Київ, 2016. – 162 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 139-162. - Дод.
- Брум, Д. Крепкие алкогольные напитки мира [Текст] [Текст] : иллюстрированный путеводитель / Д. Брум ; [пер.с англ. К Савельева]. – Москва : Эксмо, 2008. – 222 с. : ил. – ISBN 978-5-699-05125-0 : 117.00.
- Вытовтов, А. А. Товароведная характеристика и экспертиза качества водок [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / А. А. Вытовтов, И. А. Басати. – СПб. : Гиорд, 2005. – 151с. – Библиогр.:С.146-149. – ISBN 5-98879-017-18 : 96.60.
- Дело, Ж. Виски [Текст] / Ж. Дело ; Пер.с фр. – М. : Ниола 21-й век, 2005. – 160с. – ISBN 5-322-00350-9(рус.);2-7438-0030-5(фр.) : 131.70.
- Джексон, М. Настольная книга бармена [Текст] : Алкогольные напитки мира.Смешивание.Сервировка / М. Джексон. – М. : Эксмо, 2005. – 319с. – ISBN 5-699-09239-0 : 84.84.
- Домарецкий, В. А. Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков [Текст] : Справочник / В. А. Домарецкий. – К. : Урожай, 1990. – 248с. – ISBN 5-337-00631-2 : 1,20.
- Домарецький, В. А. Технологія солоду та пива [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів ,які навчаються за спеціальністю "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. – К. : Інкос, 2004. – 424с. – ISBN 966-8347-05-6 : 60.00.
- Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв [Текст] / В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв, М. О. Денисов, Р. В. Білошицька. – К. : Інкос, 2005. – 190с. – (Харчова промисловість). – ISBN 966-8347-21-8 : 20.00.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Дрбоглав, Е. С. Производство Советского шампанского [Текст] / Е. С. Дрбоглав, И. П. Вейшторд. – М. : Агропромиздат, 1987. – 248с. – (Учебники и учеб.пос.для кадров массовых профессий). – 0.70.
- Друбачевская, И. Л. Вино.Знать.понимать,чувствовать [Текст] / И. Л. Друбачевская. – М. : Издательство Жигульского, 2004. – 240с. : ил. – (Мировая энциклопедия). – 307.20.
- Товарознавство смакових товарів [Текст] : Навч.посібник / А. А. Дубініна, Ю. Т. Жук, В. А. Жук, Н. А. Жестерева. – К. : Професіонал, 2004. – 235с. : іл.;табл. – Бібліогр.:23 назви. – ISBN 966-8556-07-0 : 21.00.
- Дуборасова, Т. Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов.Дегустация вин [Текст] : Учеб.пособие / Т. Ю. Дуборасова. – М. : Маркетинг, 2001. – 183с. – ISBN 5-94462-048-Х : 15.60;5.00;14.20.
- Евсевский, Ф. Библия бармена.Все спиртные,вина и коктейли [Текст] : Мастерство создания,искусство подачи и алхимия вкуса / Ф. Евсевский ; Дизайн Ю.Горина. – М. : Евробукс, 2004. – 303с. : ил. – ISBN 5-99002-392-8(в твердом перепл);5-99002-391-Х(в мягком перепл.) : 502.20.
- Елизарова, Л. Г. Алкогольные напитки [Текст] / Л. Г. Елизарова, М. А. Николаева. – М. : Экономика, 1997. – 174с. – (Товарный справочник). – ISBN 5-282-01848-9 : 26.88;20.04;19.20;10,00.
- Зінченко, В. І. Органолептичний аналіз вин [Текст] [Текст] / В. І. Зінченко. – Київ : Виноград. Вино, 2009. – 202 с. – Бібліогр.: с. 202. – ISBN 966-584-171-8 : 40.00.
- Ильенко-Петровская, Т. П. Товароведение пищевых жиров,молока и молочных продуктов [Текст] : Учебник для товароведческих факультетов торговых вузов / Т. П. Ильенко-Петровская, Э. Ф. Бухтарева. – М. : Экономика, 1980. – 304с. – 0.90.
- Камышова, Н. В. Формирование потребительских свойств пива с высоким содержанием несоложенных материалов [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Камышова Н. В. ; 05.18.15 - товароведение пищевых продуктов. – Санкт-Петербург, 1997. – 24 с.
- Кларк, О. ВИНО. Полное руководство для знатоков и не только [Текст] [Текст] / О. Кларк ; [пер. с англ. К. Савельева]. – Москва : Эксмо, 2008. – 143 с. : ил. – ISBN 978-5-699-04187-9 : 117.00.
- Колесникова, И. А. Контроль производства безалкогольных напитков [Текст] / И. А. Колесникова, Л. М. Бойко, С. М. Ненахова. – К. : Урожай, 1989. – 216с. – ISBN 5-337-00408-5 : 0.70.
1
2
|