Електронний каталог
переробка риби та рибопродуктів
Документи:
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – ISBN 5-903039-16-2 : 50.40.
- Августова, О. О. Облік та контроль витрат на рибопереробних підприємствах [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. екон. наук / Августова О. О. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит ( за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с.
- Августова, О. О. Облік та контроль витрат на рибопереробних підприємствах [Текст] [Текст] : дис...канд. екон. наук / Августова О. О. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит ( за видами екон. діяльн.); наук. кер. В.В. Сопко. – Київ, 2017. – 264 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 227-255. - Дод.
- Технология продуктов из гидробионтов [Текст] : Учебник для студентов вузов / С. А. Артюхова, В. Д. Богданов, В. М. Дацун, Э. Н. Ким ; Под ред. Т.М.Сафроновой,В.И.Шендерюка. – М. : Колос, 2001. – 496с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высш. учеб. заведений). – ISBN 5-10-003262-6 : 57.80;68.00.
- Бубырь, И. В. Технология и потребительские свойства продуктов переработки пресноводной рыбы методом копчения [Текст] [Текст] : автореферат дисс. ... канд. техн. наук / Бубырь И. В. ; 05.18.15.- технология и товароведение пищевых продуктов. – Минск : науч.-практ. центр НАНБ по продовольствию", 2018. – 24 с.
- Васюкова, А. Т. Переработка рыбы и морепродуктов [Текст] [Текст] : учеб. пособие / А. Т. Васюкова. – 2-е изд. – Москва : Дашков и К, 2012. – 102 с. – ISBN 978-5-394-01713-1 : 48.00.
- Васюкова, А. Т. Рыбные фарши с растительными наполнителями [Текст] / А. Т. Васюкова, С. И. Алымов, А. И. Ноженко. – К. : Инкос, 2005. – 156с. – ISBN 966-8347-24-2 : 16.00.
- Данилюк, І. П. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком ATHERINA PONTICA [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Данилюк І. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 19 с.
- Данилюк, І. П. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком ATHERINA PONTICA [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Данилюк І. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2018. – 281с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 161-179.- Дод.: с. 180-281.
- Технология переработки рыбы и морепродуктов [Текст] : Учеб.пособие / Г. И. Касьянов, Е. Е. Иванова, А. Б. Одинцов, Н. А. Студенцова. – Ростов на/Д : Март, 2001. – 416с. : ил. – ISBN 5-241-00074-7 : 37.50.
- Константинова, Л. Л. Сырье рыбной промышленности [Текст] : Учеб. пособие / Л. Л. Константинова, С. Ю. Дубровин. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 240с. – ISBN 50901065-77-8 : 82.02.
- Корман, І. І. Удосконалення цінової політики підприємств по переробці риби та морепродуктів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Корман І. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана", 2015. – 19 с.
- Новиков, В. М. Технология рыбных продуктов и технологическое оборудование [Текст] / В. М. Новиков. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 216с. – 0.66.
- Ростовський, В. С. Технологія приготування рибних страв [Текст] / В. С. Ростовський, А. Л. Рогова, Г. Т. Васюкова. – К. : Інкос, 2006. – 74с. – (Харчова промисловість). – ISBN 966-8347-14-5 : 12.00.
- Рудь, В. В. Формування доданої вартості в умовах вертикальної інтеграції підприємств м'ясопереробної галузі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Рудь В. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Житомир : ЖНАУ, 2015. – 20 с.
- Черногорцев, А. П. Переработка мелкой рыбы на основе ферментирования сырья [Текст] / А. П. Черногорцев. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 151с. – 0,84.
|