Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л94
Т38
Технология переработки рыбы и морепродуктов
[Текст] : Учеб.пособие / Г. И. Касьянов, Е. Е. Иванова, А. Б. Одинцов, Н. А. Студенцова. – Ростов на/Д : Март, 2001. – 416с. : ил. – 37.50.
ISBN 5-241-00074-7
ББК Л94я73+Л96.4я73+Л81я73+Л813.7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/П/переробка риби та рибопродуктів
Каталог книг/М/морські продукти
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Статистика використання: Видач: 15
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'