Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Р78
Ростовський, В. С.
Технологія приготування рибних страв
[Текст] / В. С. Ростовський, А. Л. Рогова, Г. Т. Васюкова. – К. : Інкос, 2006. – 74с. – (Харчова промисловість). – 12.00.
ISBN 966-8347-14-5
ББК Л992.5+Л997
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Учбовий фонд
40
40
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Р/рецепти приготування страв з риби
Каталог книг/Р/рибні страви
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/Д/дослідження риби та рибних продуктів
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Я/якість риби
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/П/переробка риби та рибопродуктів
Каталог книг/Н/нарізка риби
Каталог книг/Р/риби
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Статистика використання: Видач: 150
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'