Електронний каталог
громадське харчування та кулінарія
Документи:
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 478/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1336/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 15,00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 917. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 56 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 715. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 56 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 716. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підгот. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 с. – 20.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготтов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Проф.спрямув. 05170113"Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікац. рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 80 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 48 с. – 23.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготтов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Проф.спрямув. 05170113"Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 86 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 48 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1002. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 56 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0501 "Інформатика та обчислювальна техніка", напрям підготов. 030103 "Програм. інженерія", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т обліку, аудиту та екон. кібернетики. – зам. 1086. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 104 с. – 44.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харч. технології та інженерія", проф. спрямування "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1222. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 84 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 703. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 91 с. – 50.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 704. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 55с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0501 "Інформатика та обчислювальна техніка", напрям підготов. 050103 "Програм. інженерія", освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т обліку, аудиту та екон. кібернетики. – зам. 23-12. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 98 с. – 56.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.22 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 483с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.20 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.В. Антоненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 131/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 20,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 349/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 216 c. – 30,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 701/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 16 c. – 36,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1232/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 216 c. – 34,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] : Темат.зб.наук праць. Вип.19 / О. О. Шубін, В. О. Сукманов, І. М. Заплетніков, А. Д. Гладка ; Голов.ред.С.О.Шубін. – Д. : ДонНУЕТ, 2008. – 307с. – 30.00.
|