Електронний каталог
Р123 Гигиена питания.Гігієна харчування
Підтеми:
Документи:
- Commission directive 96/8/EC of 26 February 1996 on foods intended for use in energy-restricted diets for weight reduction [Текст] = Доверенная директива 96/8/EC 26 февраля 1996.Пища предназначенная для употребления для подержания энергии во время диеты для снижения веса. – 1996. – 5с. – Б/ц.
- Filling the world's belly [Текст] : A survey of food // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2003. – №50. – C. 3-16.
- Richtlinie 96/5/EG Der kommission vom 16.Februar 1996 uber Getreidebeikost und andere Beikost fur Sauglinge und Kleinkinder [Текст] = Директива для коммисии.Питание хлебными злаками и другой прикорм для младенцев и детей младшего возраста. – 1996. – 12с. – Б/ц.
- Richtlinie des rates vom 11.Dezember 1973 zur Angleichung der Rechtsvorschriften der mitgliedstaaten fur einige zur menschlichen ernahrung bestimmte Zuckerarten [Текст] = Директива для норм.Правовое предписание выращивания цен для некоторых государств присущих человеку в питаниии. – 1973. – 8с. – Б/ц.
- Азбука харчування.Профілактичне харчування [Текст] / За ред.Г.І.Столмакової,І.О.Мартинюка. – Л. : Світ, 1993. – 200с. – ISBN 5-7773-0070-7 : 15 000.00.
- Азбука харчування.Раціональне харчування [Текст] : Довiдник / За ред.Г.I.Столмакової,I.О.Мартинюка. – Л. : Свiт, 1991. – 200с. – ISBN 5-11-000918-1 : 13180.00.
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 72с. – 3.00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 921/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : лабораторний практикум курсу для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 302/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 58 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу та підготовки до аудиторної контрольної роботи (АКР) і заліку для студентів за напрямом 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 87/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 959/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 2,40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 488/06 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 5,93.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 806/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 с. – 6,92.
- Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.Я. Орлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 773/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 10,00.
- Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.Я. Орлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 806/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 14 c. – 8,00.
- Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса в процессе хранения [Текст] // Мясное дело. – К., 2005. – №9. – С.18-20. – Продолжение следует.
- Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса в процессе хранения [Текст] // Мясное дело. – К., 2005. – № 10. – C.44-45. – Окончание . Начало см. № 9, 2005.
- Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] // Мясное дело. – К., 2007. – № 5. – С. 60-63. – Продовження. Початок 2007, №2-4.
- Відмова від генно-модифікованої продукції, білково-вітамінних концентратів - фактор продовольчої безпеки [Текст] // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2009. – № 3. – С. 7,8.
- Всеукраїнська екологічна ліга: чи захищають українців від ГМО урядові постанови [Текст] // Екологічний вісник. – К., 2009. – № 1. – С. 11-13.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 92с. – Бібліогр.: с. 91-92. – 17.86.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Л.Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 98 с. – Бібліогр.: с. 96-98. – 34.00.
- Допустимі дози,концентрації,кількості та рівні вмісту пестицидів у сільськогосподарській сировині,харчових продуктах,повітрі робочої зони,атмосферному повітрі,воді водоймищ,грунті [Текст] : Державні санітарні правила та норми ДСанПІН 8.8.1.2.3.4-000-2001. – К. : Мін-во охорони здоров`я України, 2001. – 243с. – 90.00.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Експертизи в Україні [Текст] : Наукова і науково-технічна.Умов праці.Медико-соціальна.Військово-лікарська.Товарів,послуг,метрологічна.Санітарно-гігієнічна.Ветеринарно-санітарна.Лікарських засобів / Шеф-ред.В.С.Ковальський. – К. : Юрінком Інтер, 2002. – 447с. – (Бюлетень законодавства і юридичної практики України). – 16.80.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Из глубины веков [Текст] // Питание и общество. – 2001. – №9. – С.16.
- Крок до здорової їжі [Текст] // Діловий вісник. – Київ, 2012. – № 1 (212). – С. 13.
- Листовая (зеленая) капуста [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2012. – № 12. – С. 19.
- Любовь - морковь, или вся правда о моркови [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2012. – № 9. – С. 22-23.
- Маркуванню ГМО - так! [Текст] // Екологічний вісник. – Київ, 2009. – № 3. – С. 2-3.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів народного споживання" [Текст] : для магістрів зі спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" та 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 752/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 22 с. – 4.45.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Оздоровче харчування [Текст] : програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 171/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 17 c. – 18,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.В. Романенко, О.В. Хробатенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 366/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 с. – 16,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1199/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – 14,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Н.М. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 09/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 7,57.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : робоча програма / уклад. Н.В. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 548/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 с. – 10,11.
- Очерки истории отечественной гигиенической науки о питании [Текст] / Авт.И.П.Барченко,В.Д.Ванханен,К.С.Петровский и др. – М. : Медицина, 1975. – 168с. – 0.92.
- Правила безпеки під час навчання у загальноосвітніх навчальних закладах [Текст]. – К. : Держнаглядохоронпраці, 1999. – 237с. – 10.00.
- Разработка и внедрение сухих завтраков и кондитерских изделий для массового профилактического питания в условиях действия малых доз радиации [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1993. – 20 с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Разработка и внедрение сухих завтраков и кондитерских изделий для массового профилактического питания в условиях действия малых доз радиации [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1993. – 17с. – (КТЭИ).
- Разработка и внедрение сухих завтраков и кондитерских изделий для массового профилактического питания в условиях действия малых доз радиации [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1993. – 9с. – (КТЭИ).
- Рациональное питание [Текст] : Респ.межвед.сб. Вып.23 / Мин.-во здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1988. – 127с. – ISBN 5-3100151-8 : 1.80.
- Рациональное питание [Текст] : Респ.межвед.сб. Вып.24 / Мин.-во здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1989. – 129с. – ISBN 5-311-00279-4 : 1.70.
- Рациональное питание [Текст] : Респ.межвед.сб. Вып.25 / Мин.-во здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1990. – 119с. – 1.20.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.26 / Министерство здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1991. – 135с. – 1.90.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.27 / Министерство здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1992. – 112с. – 17.00.
- Санітарні норми та правила в Україні [Текст] : Збірник законодавчих актів / Упоряд.О.М.Роїна. – К. : КНТ, 2004. – 460с. – ISBN 966-8062-36-1 : 30.00.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Б.О. Голуб. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 64 с. – Бібліогр.: с. 63-64. – 27.00.
1
2
3
4
5
|