Електронний каталог
управління персоналом готелів і ресторанів
Документи:
- Готельна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Кудлай; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1434/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 14c. – 27.00.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за ред. В.Я. Брича; кол.авт.: В.Я. Брич, І.О. Банєва, Т.І. Божук та ін. – Київ : Ліра-К, 2020. – 484 с. – Бібліогр.: с. 472-482. – ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00.
- Управление человеческими ресурсами в европейском гостиничном бизнесе [Текст] = Human resourse management in the European Hotel industry : Учеб.пособие для школ гостинич. и ресторан. бизнеса в Европе / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2002. – 118с. – ISBN 90-5720-0333;5-279-02450-3 : 22.80;23.16.
- Управління якістю послуг в готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : робоча програма / авт: С.В. Мельниченко, М.В. Босовська; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1747/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 25 c. – 50.00.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Кабушкин, Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. – 2-е изд. – Мн. : Новое знание, 2001. – 215с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-61-7;9789856516613 : 27.27.
- Кабушкин, Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студ.вузов / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. – Мн. : Новое знание, 2000. – 216с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-22-6 : 26.97;27,27.
- Карл, Уильям Л. Организация обслуживания на предприятиях массового питания [Текст] : Пер с англ. / Уильям Л. Карл. – М. : Сирин, 2002. – 151с. – (Классика менеджмента). – ISBN 5-86567-036-Х : 17.28;16.80.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 751 с. – Бібліогр.: с. 740-751. – ISBN 978-617-7278-00-8 : 360.00.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова. – Київ : Ліра-К, 2019. – 563 с. – Бібліогр.: с. 463-466. – ISBN 978-617-7605-31-6 : 576.00.
- Могильный, М. П. Организация и технология обслуживания питанием в гостиничных комплексах (рекомендации, перспективы, проектирование) [Текст] / М. П. Могильный, А. Ю. Баласанян. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 176с. – ISBN 5-94343-059-8 : 63.60.
- Готельно-ресторанний бізнес:сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференії (22-23 лютого 2005 року) / М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, І. О. Конвісер, С. В. Мельниченко ; Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КНТЕУ, 2005. – 250с. – ISBN 966-629-158-4 : 25.00.
- Полтавська, О. В. Управління матеріальним стимулюванням персоналу підприємств готельного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Полтавська О. В. ; 08.00.04-економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2015. – 27 с.
- Ридель, Х. Бары и рестораны.Техники обслуживания [Текст] [Текст] / Х. Ридель ; [пер. с англ. М.В.Павловой]. – изд.2-е. – Ростов на/Д : Феникс, 2004. – 352с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-02146-7 : 30.00.
- Ридель, Х. Бары и рестораны.Техники обслуживания [Текст] / Х. Ридель ; Пер. с англ. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 352с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-02146-7 : 22.68;21.60;17.40.
- Семенов, В. С. Справочное пособие работника гостиничного хозяйства [Текст] : Сборник нормативных документов,инструкций и рекомендаций / В. С. Семенов, С. Ф. Боровникова. – Изд.3-е,перераб.и доп. – М. : Стройиздат, 1977. – 288с. – 1.37.
- Гостиничный и туристический бизнес [Текст] : Учебник / А. Д. Чудновский, О. А. Агеева, А. В. Кормишова, Л. Ф. Расихина ; Под ред.А.Д.Чудновского. – М. : ТАНДЕМ;ЭКМОС, 1999. – 352с. – Библиогр.:С.348-349. – ISBN 5-88124-014-Х : 7.80.
- Гостиничный и туристический бизнес [Текст] : Учебник / А. Д. Чудновский, О. А. Агеева, А. В. Кормишова, Л. Ф. Расихина ; Под ред.А.Д.Чудновского. – М. : ТАНДЕМ;ЭКМОС, 1998. – 352с. – Библиогр.:С.348-349. – ISBN 5-88124-014-Х : 7.80;7.30.
- Эгертон-Томас, К. Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с. – ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.).
- Яцун, Л. М. Управління персоналом [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. В. Ольшанський. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 416 с. – ISBN 978-966-405-281-5.
|