Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424
Р49
Ридель, Х.
Бары и рестораны.Техники обслуживания
[Текст] / Х. Ридель ; Пер. с англ. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 352с. – (Хит сезона). – 22.68;21.60;17.40.
ISBN 5-222-02146-7
ББК У424.1+У424.0-803.4+Л995
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
12
12
Учбовий фонд
49
49
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/М/менеджмент
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/О/обслуговування споживачів
Каталог книг/О/обслуговування в ресторанах
Каталог книг/О/обслуговування на підприємствах громадського харчування
Каталог книг/Е/економіка ресторанного господарства
Каталог книг/С/сервіровка столу
Каталог книг/М/менеджмент ресторанного обслуговування
Каталог книг/Р/ресторанний бізнес
Каталог книг/О/організація громадського харчування
Каталог книг/Е/економіка громадського харчування
Каталог книг/Р/ресторанне обслуговування
Каталог книг/У/управління персоналом готелів і ресторанів
Каталог книг/Т/техніка обслуговування споживачів
Каталог книг/О/обслуговування
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Статистика використання: Видач: 91
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'