Електронний каталог
крафтові технології
Документи:
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Крафтові технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 827. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70 с. – 75.00.
- Бойко, М. Г. Управління пректами крафтових виробництв (Електронний ресурс) [Текст] = Projects Management of craft Productions : програма та робоча програма / М. Г. Бойко, М. В. Басовська, С. Л. Шаповал ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 07-44/ПРП19. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 36 с.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг крафтових виробництв (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic marketing of craft products : програма / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. гот.-рест. бізнесу. – 05-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 11-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 22 с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP of Craft Productions : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 27-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 32 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : зб. тест. завдань / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 36 с.
- Федорова, Д. В. Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 12-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 17 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : опор. конспект лекцій / Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 04-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 220 с.
|