Електронний каталог

640
Ф33          Федорова, Д. В.
    Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.

   ос магістр/master, галузь знань 07 Упр. та адміністрування/ Management and administration, 24 Сфера обслуговування/Services, 18 "Виробництво та технології"/Production and Technology, спец. 073 Менеджмент/Management 241 Готел.-ресторан. справа/ Hotel and Restaurant Business, 181"Харчові технології"/ Food Technologys, освіт. програма Менедж. і бізнес-адміністрування у сфері гостинності/ Management and business administration in Hospitality, Ресторан. технології та бізнес/ Restaurant Technology and Business, Крафтові технології/Craft Technologys; Міжнар. готел. та ресторан. бізнес


УДК 640.432

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'