Електронний каталог
технологічні процеси
Документи:
- Глущенко, И. Общепит. Микоян и советская кухня [Текст] [Текст] / И. Глущенко. – Москва : Высшая школя экономики, 2010. – 240 с. – (Исследования культуры). – ISBN 978--5-7598-0725-4 : 110.00.
- Збожна, О. М. Основи технології [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Збожна. – 2-ге вид., змін. і допов. – Тернопіль. : Карт-бланш, 2002. – 486 с. : іл. – Бібліогр.: с. 484-485. – ISBN 966-7952-03-7 : 18.00.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 751 с. – Бібліогр.: с. 740-751. – ISBN 978-617-7278-00-8 : 360.00.
- Логвінков, С. М. Основи технологічних систем [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. напряму підготов. 6.030504 "Економіка підприємства" / С. М. Логвінков, О. М. Борисенко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015. – 306 с. – Бібліогр. с. 300-304. – ISBN 978-966-676-611-6 : 80.00.
- Петрова, Ж. О. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін. – Київ : Наукова думка, 2018. – 189 с. – ISBN 978-966-00-1620-0 : 420.13.
- Ростовський, В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський. – Київ, 2016. – Бібліогр.: с. – 102.00.
- Снєжкін, Ю. Ф. Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар. – Київ : Сік груп Україна, 2018. – 228 с. – Бібліогр.: с. 217-224. – ISBN 978-617-7457-69-4 : 120.00.
- Ткаченко, С. В. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ткаченко С. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
|