Електронний каталог
навчальні видання з виробництва молока та молочних продуктів для вищої школи
Документи:
- Технологічні розрахунки у молочній промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харч. технології та інженерія" / Г.Є.Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скорченко та ін. – Київ : НУХТ, 2013. – 343 с. – Бібліогр.: с. 339-340. – ISBN 978-966-612-142-7 : 59.00.
- Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук, В. З. Салата, інші та ; за ред. В.В.Касянчук. – Суми : Університетська книга, 2010. – 319 с. – Бібліогр.: с. 310-315. – ISBN 978-966-680-511-2 : 68.05.
- Грек, О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Грек, Т. А. Скорченко. – Київ : НУХТ, 2012. – 362 с. – Бібліогр.: с. 352-355. – ISBN 978-966-612-132-8 : 99.00.
- Кочубей-Литвиненко, О. В. Технологія отримання та первинного оброблення молока [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харч. технології та інженерія" / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко. – Київ : НУХТ, 2013. – 211 с. – Бібліогр.: с. 206-208. – ISBN 978-966-612-128-1 : 46.00.
- Поліщук, Г. Є. Технологія морозива [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз. – Київ : Інкос, 2008. – 220 с. – Бібліогр.: с. 196-198. – ISBN 966-8347-53-6 : 36.48.
- Ростовський, В. С. Система технологій харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. – Київ : Кондор, 2008. – 254 с. – Бібліогр.: с. 252-254. – ISBN 978-966-351-080-4 : 25.00.
- Рудавська, Г. Б. Молочні та яєчні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. Г.Б. Рудавської. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 371 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 351-353. – ISBN 978-966-629-641-5 : 70.00.
- Скорченко, Т. А. Технологія дитячих молочних продуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. А. Скорченко, О. В. Грек. – Київ : НУХТ, 2012. – 330 с. – Бібліогр.: с. 322-323. – ISBN 978-966-612-116-8 : 65.00.
|