Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л95
П50
Поліщук, Г. Є.
Технологія морозива [Текст]
[Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз. – Київ : Інкос, 2008. – 220 с. – Бібліогр.: с. 196-198. – 36.48.
ISBN 966-8347-53-6
ББК Л95я73+Л956
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
25
25
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво морозива
Каталог книг/Т/технологія молочних продуктів
Каталог книг/В/виробництво молока і молочних продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з виробництва молока та молочних продуктів для вищої школи
Статистика використання: Видач: 247
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'