Електронний каталог
якість послуг
Документи:
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 384/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 18,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 363/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 25,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1243/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 43,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.А.Бовш, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 480/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70c. – 30,00.
- Економіка готелів та ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 378/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Економіка ресторанів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.Г. Міска, М.В. Кулик;КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 200/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Методичні рекомендації та завдання до лабораторних та практичних робіт з курсу "Організація та технологія надання послуг" [Текст] : для студентів денної форми навчання спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / укл. А.А.Самойленко; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 20/00 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 34 с. – 5.00.
- Науково-методичні засади виробничо-логістичної діяльності підприємств транспорту [Текст] [Текст] : монографія / за заг. ред. С.Л. Литвиненка, П.О. Яновського. – Київ : Кондор, 2017. – 260 с. – ISBN 978-617--7582-20-4 : 155.00.
- Порівняльні тестування товарів та послуг [Текст] : програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка, КНТЕУ; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів;. – 253/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 7 c. – 10,00.
- Порівняльні тестування товарів та послуг (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка, КНТЕУ; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів;. – 67/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 c. – 14,00.
- Порівняльні тестування товарів та послуг [Текст] : Методичні рекомендації та завдання до лабораторних робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка. – 71/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 14 c. – 4,73.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Технологія та контроль за якістю надання послуг [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", 050310 "Товарознавство та торгоіельне підприємництво", професійне спрямування 050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. А.А. Самойленко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 987/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51 с. – 9,63.
- Технологія та контроль якості надання послуг [Текст] [Текст] : методичні вказівки до виконання курсових робіт / авт. А.А. Самойленко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 519/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Технологія та контроль якості надання послуг [Текст] [Текст] : практикум / авт. А.А. Самойленко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 57/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 37 c. – 17,00.
- Технологія та контроль за якістю надання послуг [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко. – 508/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 42 c. – 8,40.
- Технологія та контроль за якістю надання послуг [Текст] : Збірник ситуаційних завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко. – 178/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 6,79.
- Технологія та контроль за якістю надання послуг [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч.1 / авт.: О.В. Романенко, О.В. Хробатенко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 99 с. – Бібліогр.: с. 98-99. – 47.00.
- Товарознавство. Послуги [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. А.А. Самойленко, О.В. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 468/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 41 c. – 17,00.
- Товарознавство. Послуги [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. А.А. Самойленко, О.В. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 861/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 82 c. – 24,00.
- Товарознавство. Послуги [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.А. Самойленко, О.В. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 95/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 c. – 15,00.
- Управління якістю в ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Н.М. Зубар. – 1096/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 8,34.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – 113/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 42 c. – 9,54.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 107с. – Бібліогр.:С.105-107. – 19.93.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – 1084/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 7,46.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – 14/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 54 c. – 10,34.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю послуг в готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : робоча програма / авт: С.В. Мельниченко, М.В. Босовська; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1747/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 25 c. – 50.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 154/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 13,96.
- Ціннісно орієнтоване управління [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; каф. готел.- ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 64 с. – Бібліогр.: с. 61-64. – 36.00.
- Mazaraki, A. A. Revenue Management [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : course Summary / A. A. Mazaraki, M. G. Boyko, M. V. Kulyk ; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Бедрадіна, Г. К. Теоретико-методичне обгрунтування заходів щодо підвищення якості послуг туристичних підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Бедрадіна Г. К. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Одеса : ОНЕУ, 2018. – 20 с.
- Бовш, Л. А. Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : програма / Course Summary / Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = the economics of restaurants : програма / course summary / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М.В. та ін. Кулик ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 03-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 08-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бойко, М. Г. Revenue менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : робоча програма / course outline / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Полтавська ; каф. готельно-ресторан. бізнесу. – 16-44 / РП 21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бойко, М. Г. Revenue менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : робоча програма / course outline / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Полтавська ; каф. готельно-ресторан. бізнесу. – 05-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Revenue менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : робоча програма / course outline / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Полтавська ; каф. готельно-ресторан. бізнесу. – 04-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Василенко, Т. Є. Управління якістю послуг пасажирських підприємств автомобільного транспорту [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Василенко Т. Є. ; 08.07.04-економіка транспорту і зв'язку. – Х. : УДАЗТ, 2006. – 19с.
- Гоць, Т. В. Державне регулювання цін на житлово-комунальні послуги [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Гоць Т. В. ; 08.00.03 - економіка та управління національним господарством. – Київ : ІЕПСР НАНУ, 2011. – 20 с.
- Дудла, І. О. Захист прав споживачів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. О. Дудла. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 447с. – Бібліогр.:С.445-447. – ISBN 978-966-364-430-1;9789663644301 : 50,00.
- Заплотинський, Б. А. Управління якістю у сфері телекомунікацій [Текст] [Текст] : навч.- метод.посіб. / Б. А. Заплотинський, В. М. Тупкало. – Київ : ДУТ, 2014. – 200 c. – Бібліогр.: с. 164 - 166. – ISBN 978-966-432-160-7 : 21,00.
- Зінченко, С. Г. Методологічні основи оптимального технічного використання функціональних систем морських портів шляхом контролінгу якості їх експлуатації [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Зінченко С. Г. ; 05.22.20 - експлуатація та ремонт засобів транспорту; 05 - техн. науки. – Київ : ДУІТТ, 2021. – 40 с.
- Кабушкин, Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. – 2-е изд. – Мн. : Новое знание, 2001. – 215с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-61-7;9789856516613 : 27.27.
- Кіндзюр, О. С. Регулювання інвестиційного розвитку житлово-комунальної сфери України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Кіндзюр О. С. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2017. – 21 с.
- Основи комплексного управління якістю (ТQM) [Текст] / Є. Ланциські, Х. Мрук, Х. Янушек, Я. Личак ; За ред.Н.В.Мережко;Пер.з пол. – К. : КНТЕУ, 2006. – 288с. – Бібліогр.:С.279-288. – ISBN 966-629-246-7(укр.);83-89224-35-6(пол.) : 34.54.
- Ляшок, Я. О. Збалансований розвиток галузей забезпечення життєдіяльності населення в контексті формування соціально-орієнтованої економіки України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук / Ляшок Я. О. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Краматорськ : Донбас. держ. машинобуд. акад., 2015. – 37 с.
- Осієвська, В. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] : метод. реком. до практ. семінар. занять / В. В. Осієвська, Н. В. Мережко ; каф.товарознавства та митної справи. – 04-32_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
1
2
|