Електронний каталог

530
Т38          Технологія та контроль за якістю надання послуг [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко. – 508/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 42 c. – 8,40.

   ОКР "бакалавр", галузь знань "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 050310 "Товарознавство та торговельне підприємництво", професійне спрямування 050303 "Експертиза товарів та послуг"


ББК У9(4Укр)421.20-803.48

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 17 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'