Електронний каталог
оформление и сервировка стола. оформлення та сервіровка столу
Документи:
- Как красиво накрыть стол [Текст] / Пер.с нем.;Под ред.:Т.Носенко,Т.Фомина. – М. : АСТ-ПРЕСС, 1998. – 151с. : илл. – ISBN 5-7805-0362-1 : 27.00.
- Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Шевченко,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2008. – 76с. – Бібліогр.:С.74-76. – 12.84.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 78с. – Бібліогр.: с. 77-78. – 15.82.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 178 с. – Бібліогр.: с. 176-178. – 35.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк, Д.В. Федорова, В.О. Ждан. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 256 с. – Бібліогр.: с. 253-255. – 56.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Украшаем стол и принимаем гостей [Текст] / Пер.с англ. – М. : ННН, 1997. – 127с. : илл. – (Оформление домашних интерьеров). – ISBN 5-87927-051-3 : 32.50.
- Энциклопедия закусок [Текст] : Более 1 500 рецептов на любой вкус / Авт.-сост.Л.Будный. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-17945-3;9785699179459 : 61,38.
- Энциклопедия этикета [Текст] / Сост.О.И.Максименко. – М. : Астрель;АСТ, 2006. – 511с. : илл. – Библиогр.506с. – ISBN 5-17-010503-7;5-271-00144-Х;9785170105038 : 62,40.
- Барановский, В. А. Официант-бармен [Текст] : Учеб.пособие для учащ.учеб заведений начал. проф. образования / В. А. Барановский, Л. В. Кулькова. – Изд. 3-е, перераб. и доп. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 352с. : ил. – (Учебники ХХI века). – ISBN 5-222-02509-8 : 20.52.
- Джексон, М. Настольная книга бармена [Текст] : Алкогольные напитки мира.Смешивание.Сервировка / М. Джексон. – М. : Эксмо, 2005. – 319с. – ISBN 5-699-09239-0 : 84.84.
- Ресторанный сервис.Основы международной практики обслуживания для профессионалов и начинающих [Текст] : Пер.с нем.Ю.О.Бема / С. и. Зигель, Х. и. Ленгер, Г. Штиклер, В. Гутмайер. – М. : Центрполиграф, 2003. – 288с. : илл. – ISBN 5-227-01489-2 : 172.20.
- Матвеева, Е. Карвинг [Текст] [Текст] : мастер-классы по украшению блюд своими руками / Е. Матвеева. – Ростов на Дону : Феникс, 2012. – 95 с. : ил. – (Город мастеров). – ISBN 978-5-222-18693-0 : 75.00.
- Молоховец, Е. Подарок молодым хозяйкам [Текст] : Классическая кулинарная книга / Е. Молоховец. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-06267-Х;9785699062676 : 61,38.
- Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2016. – 386 с. – Бібліогр.: с. 366-367. – ISBN 978-966-2609-12-7 : 155.00.
- Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. – 2-ге вид. – Київ : Ліра-К, 2011. – 386с. – Бібліогр.: с. 366-367. – ISBN 9789662174076 : 62.00.
- Наволоцкая, Я. Е. Руководство современного менеджера ресторана. Решение проблем день за днем [Текст] [Текст] / Я. Е. Наволоцкая. – Москва; Санкт-Петербург : Вершина, 2007. – 222 с. – ISBN 978-5-9626-0379-7 : 49.80.
- Пірковіч, К. А. Товарознавча експертиза предметів з дорогоцінних металів для сервірування столу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Пірковіч К. А. ; 05.19.08-товарознавство промислових товарів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 21с.
- Пірковіч, К. А. Товарознавча експертиза предметів з дорогоцінних металів для сервірування столу [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Пірковіч К. А. ; 05.19.08 - товарознавство пром. товарів; наук. кер. Т.М.Артюх. – Київ, 2007. – 174 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
- Таппер, Г. Искусство сервировки [Текст] / Г. Таппер ; Пер.с нем. – М. : Внешсигма, 1996. – 112с. : илл. – ISBN 5-8629-19-32 : 32.50.
- Эрдош, Дж. Кейтеринг.Как начать и успешно вести выездной ресторанный бизнес [Текст] / Дж. Эрдош ; Пер.с англ. – М. : Альпина Бизнес Букс, 2005. – 237с. – (Как создать свой бизнес). – ISBN 5-9614-0128-6;1-55180-345-3 : 68.52.
|