Електронний каталог
товароведение плодов и овощей. товарознавство плодів та овочів
Документи:
- Комплексна система управління збереженням плодоовочевої продукції і картоплі [Текст] : Конспект лекцiї / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КДТЕУ, 1995. – 27с. – 5000.00.
- Споживча оцінка асортименту та якості товарів [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.Н.К.Кисляк. – К. : КДТЕУ, 2000. – 207с. – ISBN 966-7376-46-Х : 5.00.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2001. – 147с. – 11.33.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник для техникумов:В 2-х т. Т.1 : Общая часть.Плодоовощные товары.Зерномучные товары.Кондитерские товары.Вкусовые товары. – М. : Экономика, 1975. – 431с. – 1.15.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Плодоовочеві товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.А.Осика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.:с.91-92. – 7,41.
- Товарознавство фруктів, ягід, овочів, грибів та продуктів їхньої переробки [Текст] [Текст] : термінолог. словник / уклад.: В.А. Колтунов, О.Л. Романенко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 80с. – Бібліогр.: с.79-80. – 12.87.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ фрукти, овочі, гриби і продукти їхньго перероблення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: В.А. Осика, В.А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 100 с. – Бібліогр.: с. 99-100. – 28.00.
- Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В. З. Гарнецков, С. Н. Ерохин. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 368с. – 4.00;87.900;8.80.
- Андрест, Б. В. Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В.З..Ерохин С.Н. Гарнецков. – М. : Экономика, 1980. – 416с. – 2.50.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. Р. Афанасьева, В. И. Базарова, Л. А. Боровикова, А.М. и др. Евдокимов. – М. : Экономика, 1982. – 376с. – 1.10.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник для вузов / Р. АфанасьеваЛ, А. И. Грим, А. М. Евдокимов, В. И. Зайцев. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1977. – 392с. – 1.15.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 25 с.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. В. А. Колтунов. – Полтава, 2011. – 248 с. – (ПУЕТ). – Бібіліогр.: С. 227 - 247.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : дод. до дис. ...канд.техн.наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. В. А. Колтунов. – Полтава, 2011. – [152] с. – (ПУЕТ).
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. А. Боровикова, В. А. Герасимова, А. М. Евдокимов, В. Н. Жустров. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1988. – 352с. – ISBN 5-282-00245-0 : 1.10.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. А. Боровикова, В. А. Герасимова, А. М. Евдокимов, В. Н. Жустров. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1988. – 352с. – ISBN 5-282-00245-0 : 1.10.
- Боряев, В. Е. Товароведение дикорастущих плодов,ягод и лекарственно-технического сырья [Текст] : Учебник для вузов / В. Е. Боряев. – М. : Экономика, 1991. – 207с. – ISBN 5-282-01098-4 : 1.60.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для вузов / О. Г. Бровко, А. С. Гордиенко, А. Б. Дмитриева, В. А. Донцов. – 4-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1989. – 424с. – ISBN 5-282-00049-0 : 1.30.
- Бруев, С. Н. Хранение яблок [Текст] / С. Н. Бруев. – М. : Экономика, 1966. – 104с. – 0.29.
- Буркин, А. К. Овощи,плоды,вина и соки [Текст] : Учеб.пособие / А. К. Буркин. – М. : Экономика, 1973. – 214с. – 0.26.
- Головко, В. А. Организация заготовок и реализации плодоовощной продукции [Текст] / В. А. Головко, А. Г. Зайченко. – К. : Вища школа, 1974. – 96с. – 0.15.
- Горфункель, И. И. Практические работы по товароведению продовольственных товаров [Текст] : Учебник для товароведческих отделений техникумов советской торговли / И. И. Горфункель, В. Е. Михаленко. – М. : Экономика, 1983. – 280с. – 0.65.
- Товароведение сельскохозяйственных продуктов и сырья [Текст] : Учебник для вузов / В. Н. Грицюк, О. Г. Дианич, Н. П. Илюха, В.С. и др. Юрко. – М. : Экономика, 1986. – 296с. – 1.00.
- Джафаров, А. Ф. Товароведение плодов и овощей [Текст] : Учебник для вузов / А. Ф. Джафаров. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1979. – 364с. – 1.20.
- Джафаров, А. Ф. Товароведение плодов и овощей [Текст] : Учебник для вузов / А. Ф. Джафаров. – 3-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1985. – 280с. – 1.00.
- Товароведение плодоовощных,зерномучных,кондитерских и вкусовых товаров [Текст] : Учебник для техникумов / Т. Г. Докторов, А. Н. Кудян, П. Ф. Пономарев, А. С. Слепнева. – М. : Экономика, 1979. – 400с. – 1.10.
- Елизарова, Л. Г. Товароведение с основами стандартизации [Текст] : Учебник для учащихся ср.спец.учеб.заведений / Л. Г. Елизарова, Т. В. Стародубцева. – М. : Агропромиздат, 1990. – 128с. – (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). – ISBN 5-10-001390-7 : 0.30.
- Журавлева, М. Н. Товароведение продовольственных товаров [Текст] : В 3-х т.Учеб.для товаровед.отд.кооп.вузов. Т.1 : Теоретические основы,зеромучные товары,плоды и овощи / М. Н. Журавлева, А. В. Троян. – 2-е изд,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1975. – 448с. – 1.17.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник для вузов / В. И. Зайцев, Е. М. Мищук, А. И. Гримм, Н. М. Львова. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1972. – 439с. – 1.28.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для техникумов / В. Т. Колесников, З. В. Коробкина, Е. А. Хмельницкий, А. Б. Рудавская. – К. : Вища школа, 1976. – 228с. – 0.42.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 427-431. – ISBN 978-966-629-691-0 : 85.00.
- Колтунов, В. А. Управління якістю овочевих коренеплодів [Текст] [Текст] : монографія / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 251с. – ISBN 966-629-290-4 : 29.90.
- Колтунов, В. А. Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 483 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 466. – ISBN 978-966-629-665-1 : 90.00.
- Колтунов, В. А. Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] : Монографія. Ч.1 : Якість і збереженість картоплі та овочів / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2004. – 567с. – ISBN 966-629-122-3;966-629-123-1(Ч.1) : 40.50.
- Колтунов, В. А. Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] [Текст] : монографія. Ч.2 : Якість і збереженість плодів та ягід / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 248 с. – ISBN 966-629-122-3;966-629-124-Х(Ч.2) : 17.01; 20.00.
- Колтунов, В. А. Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : лаб. практикум: навч. посіб. / В. А. Колтунов, .В. Гончарова І, .А.Осика В ; за ред. В.А. Колтунова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 419 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 358-359. – ISBN 978-966-629-785-6 : 85.00.
- Колтунов, В. А. Субтропічні та тропічні плоди [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Колтунов, О. Л. Романенко. – 2-ге вид., допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 195 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:с.191-195. – ISBN 978-966-629-568-5 : 45.00.
- Колтунов, В. А. Субтропічні та тропічні плоди [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою спеціаліста за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 162с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.156-158. – ISBN 966-629-190-8 : 18.39.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для вузов / И. Е. Кононенко, А. Б. Дмитриева, В. А. Донцов, Н.З. и др. Ольшанская. – 3-е изд., перераб. и доп. – М. : Экономика, 1983. – 424с. – 1.30.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, З. А. Седова, Л. Д. Титаренко ; Кононенко И.Е., Пизик С.Е., Титаренко Л.Д., Тілкин В.Б. Седова З.А. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 450с. – 1.60.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, З. А. Седова, Л. Д. Титаренко ; Кононенко И.Е., Пизик С.Е., Титаренко Л.Д., Тілкин В.Б. Седова З.А. – 2-е изд.,перераб. – К. : Вища школа, 1987. – 450с. – 1.60.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, З. А. Седова, В.Б. и др. Тылкин. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Экономика, 1987. – 450с. – 1.60.
- Коробкина, З. В. Прогрессивные методы хранения плодов и овощей [Текст] : Учеб.пособие / З. В. Коробкина ; КТЭИ. – К. : КТЕИ, 1982. – 48с. – 0.05.
- Коробкина, З. В. Состояние и перспективы развития плодоовощного хозяйства,задачи товароведения плодов и овощей [Текст] : Текст лекции / З. В. Коробкина ; КТЭИ. – К. : КТЭИ, 1983. – 22с. – 0.05.
- Кремнев, С. П. Практические работы по товароведению продовольственных товаров [Текст] : Учебник для товароведческих отделений техникумов советской торговли / С. П. Кремнев, В. Е. Михаленко, И. И. Горфункель. – М. : Экономика, 1978. – 296с. – 0.70.
- Кругляков, Г. Н. Основы товароведения продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для учащихся кооп. техникумов / Г. Н. Кругляков. – М. : Экономика, 1984. – 248с. – 0.70.
- Ларина, Т. Тропические и субтропические плоды [Текст] : Справочник товароведа / Т. Ларина. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 236с. : ил. – ISBN 5-943-005-9 : 107.00;105.94.
- Ленерт, С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Ленерт С. О. ; 05.18.15 - товарознавство; наук.кер.Л.П.Малюк. – Харків, 2011. – 276 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Ленерт, С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Ленерт С. О. ; 05.18.15-товарознавство. – Харків : КНТЕУ, 2011. – 20с.
1
2
|