Електронний каталог
управління якістю продукції
Документи:
- Business administration (quality management) [Text] [Текст] = Ділове адміністрування (управління якістю): опорний конспект лекцій : lecture notes; academic degree"Master";field of science 0306"Management and Administration";field of study 030601"Management";field of specialization 8.0306010102"Management ofTourism Industry",8.0306010104 Management of Hotel and Restaurant Business / authors: A.V. Magaletskiy; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 67 p. – Bibliography: p. 64-67. – 28.00.
- Commodity science in a changing world : book of abstracts [Text] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – Варна : Наука и икономика, 2016. – 156 p. – [Електронне видання зберігається в мультимедійній бібліотеці]. – ISBN 978-954-21-0903-7 : 150,00.
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: September 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. I / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 632 p.
- Інструментальні методи дослідження [Електронний ресурс] [Текст] = Instrumental research methods : програма та робоча програма / Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 13-31/19ПРП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Операційний менеджмент [Текст] : Опорний конспект для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 0502 "Менеджмент" усіх форм навчання. Ч.1 / Уклад.Н.В.Микитенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 59с. – 6.61.
- Основы стандартизации и управления качеством продукции [Текст] : Типовая программа учеб.курса. – М. : ВНИИС, 1987. – 19с. – 0.00.
- Право и качество продукции [Текст] / Баринов Н.А.,Зайцев И.М.,Калмыков Ю.Х.и др. – М. : Юридическая литература, 1972. – 248с. – 0.79.
- Румянцевские чтения (VI). Современная теория и практика товароведения и экспертизы товаров [Текст] [Текст] : [материалы Междунар. науч.-практ. конф.] / [ред.кол.: Ш.К.Ганцов, И.М.Лифиц, Р.Г.Платова и др.]. – Москва : [РГТЭУ], 2008. – 216c. – 50.00.
- Стандартизація, метрологія та управління якістю [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. В.В.Осієвська, Д.П. Антюшко; КНТЕУ; Каф. товарознавства та митної справи, Каф. товарознавства, управ. безпечністю та якістю. – 288/18[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 25 c. – 51,00.
- Стандартизація, метрологія та управління якістю [Текст] : програма та робоча програма / авт. В.В. Осієвська, Д.П. Антюшко; КНТЕУ; Каф. товарознавства та управ. безпечністю та якістю. – 1117/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 26 c. – 27,00.
- Стандартизація, метрологія та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних занять / авт. В.В. Осієвська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ; Каф. товарознавства та митної справи,Каф. товарознавства, управ. безпечністю та якістю. – 508/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 18.00.
- Стандартизація, метрологія та управління якістю [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Д.П. Антюшко; КНТЕУ; Каф. товарознавства, управ. безпечністю та якістю,Каф.технології і організації ресторанного господарства. – 1331/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Управління якістю [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів; уклад. Н.С. Ясинська. – 721/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 5,84.
- Управління якістю [Текст] : робоча програма / авт. Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська; КНТЕУ; Каф. товарознавства та митної справи, Каф. товарознавства, управ. безпечністю та якістю. – 339/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14c. – 15,00.
- Управління якістю [Текст] : Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" денної форми навчання / уклад.: Н.С. Ясинська, В.А. Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 566/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 26 c. – 3,67.
- Управління якістю [Текст] : робоча програма / авт. Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська; КНТЕУ; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; Каф. тов-ва та експертизи непродовольчих товарів. – 832/15[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14c. – 15,00.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендаціїї до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 09171101 "Технологія харчування та ресторанна справа" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 202/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 62 с. – 5,66.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : лабораторний практикум для студентів напрямку підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171701 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 110/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 83 с. – 7,02.
- Управління якістю товарів [Текст] : методичні вказівки та завдання до практичних робіт зі спецкурсу для студентів спеціальності 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.: Н.С. Ясинська, В.А. Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 461/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 26 c. – 2.57.
- Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств [Текст] [Текст] : тези доп. IV Міжнар. наук.-практ. студ. конф., 28 берез. 2013 р. – Дніпропетровськ : Дніпропетров.ун-т ім. А.Нобеля, 2013. – 586 с. – ISBN 978-966-434-245-9 : 50.00.
- Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств [Текст] [Текст] : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 27 берез. 2014 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : Дніпропетров.ун-т ім. А.Нобеля, 2014. – 358 с. – ISBN 978-966-434-299-2 : 50.00.
- Boutou, O. Management de la securite des aliments [Текст] : De L'HACCP a L'ISO 22000 / O. Boutou. – Saint-Denis : Afnor, 2006. – 314 p. – (Дар Посольства Франції в Україні). – Bibliogr.: p. 313-314. – ISBN 2-12-440110-6 : 295,00.
- Carlier, A. Management de la qualite pour la maitrise du SI [Текст] : ITIL, SPiCE, CMMi, CObIT, ISO 17799, BS 7799, MDA, Six Sigma et IT Gouvernance / A. Carlier. – Paris : Hermes Science Publ./Lavoisier, 2006. – 350 p. – (Management et informatique; Collection dirigee par Nicolas Manson). – (Дар Посольства Франції в Україні). – Bibliogr.: p. 347-349. – ISBN 2-7462-1211-0 : 200,00.
- Sarbu, R. Expertiza merceologica [Text] [Текст] / R. Sarbu ; Academia de Studii Economice, Facultatea de comert, Catedra de merceologie si managementul calitatii. – Bucuresti : Oscar Print, [2001?]. – 232 p. – tab. – ISBN 973-8224-14-4.- ISBN 973-9264-73-6 : 55,00.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація лікарських засобів [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization Pharmaceutical Products : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31 /П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 06-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 15 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : робоча програма/Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 10-31/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 13-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. тов-ва, управління безпечністю та якістю. – 11-31 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 03-31 / 20ПМБ. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Архіпов, В. В. Асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос; Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Варакута, С. А. Управление качеством продукции [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / С. А. Варакута. – М. : ИНФРА-М, 2001. – 206с. – (Вопрос-ответ). – ISBN 5-16-000203-0 : 13.20;10.80.
- Власова, А. В. Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А. В. Власова. – Київ : Центр навчальної літератури, 2006. – 206 с. – Бібліогр.: с.205-206. – ISBN 966-364-255-6 : 24.00.
- Волков, О. И. Экономика предприятия [Текст] : Курс лекций / О. И. Волков, В. К. Скляренко. – М. : ИНФРА-М, 2002. – 280с. – (Высшее образование). – Библиогр.:275с. – ISBN 5-16-000885-3;9785160008851 : 30.50.
- Гевко, І. Б. Операційний менеджмент [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. Б. Гевко. – К. : Кондор, 2005. – 226с. – Бібліогр.:С.225-226. – ISBN 966-8251-40-7 : 31.50;28.00.
- Гевко, І. Б. Організація виробництва: теорія і практика [Текст] : Підручник для студентів вищих навч. закладів / І. Б. Гевко, А. О. Оксентюк, М. П. Галущак. – К. : Кондор, 2008. – 178с. – Бібліогр.:С.175-176. – ISBN 978-966-351-023-1 : 30.00.
- Геліч, Н. В. Розвиток системи управління якістю продукції машинобудівних підприємств [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Геліч Н. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (машинобудування та приладобудування). – Львів : НУ "Львівська політехніка", 2010. – 24с.
- Грабко, М. В. Управління якістю діяльності машинобудівних підприємств [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Грабко М. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Львів : НУ "Львівська політехніка", 2010. – 25с.
- Захожай, В. Б. Статистичне забезпечення управління якістю [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. Б. Захожай, А. Ю. Чорний. – К. : ЦНЛ, 2005. – 339с. – ISBN 966-364-003-0 : 28.00.
- Курочкин, А. С. Операционный менеджмент [Текст] : Учеб.пособие / А. С. Курочкин. – К. : МАУП, 2000. – 143с. : илл. – Библиогр.:С140-141. – ISBN 966-608-031-1 : 9.80.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Quality Management : програма/Course Summary / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська ; каф. товарознавства та митної справи. – 48-32/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Quality Management : робоча програма/Course Outline / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська ; каф. товарознавства та митної справи. – 52-32/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Михальські, Т. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : Довідник / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. – Л. : ПАІС, 2006. – 326с. : табл. – Бібліогр.:С.317-320. – ISBN 996-7651-44-4 : 275,60.
- Момот, О. І. Менеджмент якості та елементи системи якості [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / О. І. Момот. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 366с. : табл. – ISBN 978-966-364-467-7;9789663644677 : 47,00.
1
2
|