Електронний каталог
Л91-9 Товароведение плодов и овощей.Товарознавство плодів та овочів
Підтеми:
Документи:
- Fruits for heat and hangover [Текст] = Фрукти від жари та похмілля : With taste & style // The Ukrainian. – Kyiv : The Ukr. Publ. Group, 2005. – № 5. – C. 74-75.
- Комплексна система управління збереженням плодоовочевої продукції і картоплі [Текст] : Конспект лекцiї / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КДТЕУ, 1995. – 27с. – 5000.00.
- Робоча програма курсу "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів денної форми навчання ОКР "бакалавр" напряму підготовки "Торгівля". Розділ "Товарознавство плодоовочевих товарів" / уклад. В.А. Колтунов; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 505/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 15 с. – 2,52.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2001. – 147с. – 11.33.
- Товарознавство плодоовочевих товарів [Текст] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів товарознавчого факультету денної форми навчання ОКР "бакалавр" напряму підготовки "Торгівля" / уклад. В.А. Колтунов; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 496/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 47 с. – 4,34.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Плодоовочеві товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.А.Осика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.:с.91-92. – 7,41.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ фрукти, овочі, гриби і продукти їхньго перероблення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: В.А. Осика, В.А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 100 с. – Бібліогр.: с. 99-100. – 28.00.
- Товарознавсто субтропічних і тропічних плодів [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів спеціальностей 050302 "Товарозанвство та експертиза в митній справі", 050303 "Експертиза товарів та послуг" ОКР "спеціаліст" і "магістр" / уклад.: В.А. Колтунов, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 403/05 {замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 17 с. – 5,46.
- Corazzi, l. Chromium absorption by vegetables in a polluted soil [Текст] / l. Corazzi, M. Porcu, A. Usai // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 90-92.
- Karkalikova, M. Factors influencing storability of apples [Текст] / M. Karkalikova, M. Drdak // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 82-84.
- Koltunov, V. A. Complex estimation of domestic potato grades [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / V. A. Koltunov // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 712-718.
- Malyuk, L. P. Chemical composition of white roots (selery) depending on their botanical sort [Текст]. Part VI : Science of non-foods / L. P. Malyuk, S. O. Dubinina, V. Y. Prokudina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1115-1118.
- Nuzhnaia, T. The studding of vitamins composition and antioxidants action of leaveis of some black-fruit plants [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / T. Nuzhnaia, A. Ishenko, A. Nafanets // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 884-887.
- Platta, A. The influence of cooking process on quality and health safety of selected carrot varieties [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Platta, H. kolenda, W. Zyngiel // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 857-861.
- Ryabchenko, A. P. Chemical compound formation and diagnostics of the maturity and safety of carrots root crops [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. P. Ryabchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 816-820.
- Suwala, G. Nitrite and nitrate contents in carrot juices versus their safety [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / G. Suwala // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 568-572.
- Андрест, Б. В. Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В.З..Ерохин С.Н. Гарнецков. – М. : Экономика, 1980. – 416с. – 2.50.
- Барахаева, Л. П. Химический состав и технологические свойства тыкв,кабачков и патиссонов [Текст] : Автореферат дисс....канд.техн.наук / Барахаева Л. П. ; 05.18.16-технология продуктов общественного питания. – М. : Моск.ин-т нар.хоз.им.Плеханова, 1983. – 24с.
- Белінська, С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : Дис...канд.тех.наук / Белінська С. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер. Н.Я.Орлова. – К., 2000. – 184с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Белінська, С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Белінська С. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 2000. – 22с.
- Белінська, С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра екон. наук / Белінська С. О. ; 05.18.15 - товарознавство; наук.консультант Н.Я.Орлова. – Київ, 2010. – 472 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.420-472. - Дод.
- Белінська, С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра технич.наук / Белінська С. О. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 37с.
- Белохонова, А. В. Физические и химические изменения,происходящие при солении томатов,и влияние их на качество готовой продукции [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Белохонова А. В. ; 05.18.15-товароведение продовольственных товаров. – К. : КТЭИ, 1977. – 28с.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 25 с.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. В. А. Колтунов. – Полтава, 2011. – 248 с. – (ПУЕТ). – Бібіліогр.: С. 227 - 247.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : дод. до дис. ...канд.техн.наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. В. А. Колтунов. – Полтава, 2011. – [152] с. – (ПУЕТ).
- Борисенко, Е. Н. Исследование товароведных и биохимических свойств ягод земляники,выращиваемой в Украинской ССР [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Борисенко Е. Н. ; 05.1815-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1973. – 30с.
- Боряев, В. Е. Товароведение дикорастущих плодов,ягод и лекарственно-технического сырья [Текст] : Учебник для вузов / В. Е. Боряев. – М. : Экономика, 1991. – 207с. – ISBN 5-282-01098-4 : 1.60.
- Бочарова, О. В. Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Бочарова О. В. ; 05.18.15 - товароведение. – Одесса : ОНАПТ, 2010. – 38 с.
- Бочарова, О. В. Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Бочарова О. В. ; 05.18.15 - товароведение;науч.консультант М.А.Гришин. – Одесса, 2010. – 345 с. – (ОНАПТ).
- Буркин, А. К. Овощи,плоды,вина и соки [Текст] : Учеб.пособие / А. К. Буркин. – М. : Экономика, 1973. – 214с. – 0.26.
- Воронецкая, Г. Я. Хранение овощей с использованием цеолитсодержащего материала [Текст] / Г. Я. Воронецкая // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1998. – № 11. – С.8.
- Гаврилишин, В. В. Потребительские свойства и лежкоспособность новых помологических сортов яблок западного региона Украины [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Гаврилишин В. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1990. – 26с.
- Гаврилишин, В. В. Потребительские свойства и лежкоспособность новых помологических сортов яблок западного региона Украины [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Гаврилишин В. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – Львов, 1990. – 148с. : Прилож. – (Львов.торг.-экон.ин-т).
- Товароведение и экспертиза продовольственных товаров [Текст] : Тропические и субтропические плоды.Алкогольные напитки.Кондитерские товары:Учебное пособие / С. Н. Гамидуллаев, Е. В. Иванова, С. Л. Николаева, В. Н. Симонова. – СПб. : Альфа, 2000. – 432с. – ISBN 5-87062-082-1 : 33,00.
- Гой, В. П. Физические и химические изменения,происходящие при квашении яблок и их влияние на качество готовой продукции [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Гой В. П. ; 377-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1971. – 34с.
- Джафаров, А. Ф. Товароведение плодов и овощей [Текст] : Учебник для вузов / А. Ф. Джафаров. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1979. – 364с. – 1.20.
- Джафаров, А. Ф. Товароведение плодов и овощей [Текст] : Учебник для вузов / А. Ф. Джафаров. – 3-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1985. – 280с. – 1.00.
- Елизарова, Л. Г. Товароведение с основами стандартизации [Текст] : Учебник для учащихся ср.спец.учеб.заведений / Л. Г. Елизарова, Т. В. Стародубцева. – М. : Агропромиздат, 1990. – 128с. – (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). – ISBN 5-10-001390-7 : 0.30.
- Журавлева, М. Н. Товароведение продовольственных товаров [Текст] : В 3-х т.Учеб.для товаровед.отд.кооп.вузов. Т.1 : Теоретические основы,зеромучные товары,плоды и овощи / М. Н. Журавлева, А. В. Троян. – 2-е изд,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1975. – 448с. – 1.17.
- Іщенко, Л. М. Лежкоздатні і споживні властивості сортів картоплі вітчизняної селекції [Текст] : Автореферат дис...канд.сільскогоспод.наук / Іщенко Л. М. – К. : НАУ, 2003. – 21с.
- Колтунов, В. А. Плодовоочеві товари [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 356 с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-418-3 : 56.83.
- Колтунов, В. А. Управління якістю овочевих коренеплодів [Текст] [Текст] : монографія / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 251с. – ISBN 966-629-290-4 : 29.90.
- Колтунов, В. А. Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 483 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 466. – ISBN 978-966-629-665-1 : 90.00.
- Колтунов, В. А. Якість плодоовочевої продукції та технологія її зберігання [Текст] [Текст] : монографія. Ч.2 : Якість і збереженість плодів та ягід / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 248 с. – ISBN 966-629-122-3;966-629-124-Х(Ч.2) : 17.01; 20.00.
- Колтунов, В. А. Ресурсний потенціал сортименту картоплі [Текст] [Текст] : монографія / В. А. Колтунов, Н. І. Войцешина, М. М. Фурдига. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 323 с. – Бібліогр.: с. 323. – ISBN 966-629-680-4 : 70.00.
- Колтунов, В. А. Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки [Текст] [Текст] : лаб. практикум: навч. посіб. / В. А. Колтунов, .В. Гончарова І, .А.Осика В ; за ред. В.А. Колтунова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 419 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 358-359. – ISBN 978-966-629-785-6 : 85.00.
- Колтунов, В. А. Субтропічні та тропічні плоди [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Колтунов, О. Л. Романенко. – 2-ге вид., допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 195 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:с.191-195. – ISBN 978-966-629-568-5 : 45.00.
- Колтунов, В. А. Субтропічні та тропічні плоди [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою спеціаліста за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 162с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.156-158. – ISBN 966-629-190-8 : 18.39.
1
2
3
|