Електронний каталог
товарознавство смакових продуктів
Документи:
- Збірник тестових завдань з курсу "Товарознавство смакових товарів" [Текст] : для контролю знань студентів ОКР "бакалавр" напряму підготовки 0503 "Торгівля" усіх форм навчання / уклад. О.Л. Романенко, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 554/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 130 с. – 2.23.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавство смакових товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності "Товарознавство і комерційна діяльність" заочної форми навчання / уклад. О.Л. Романенко Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 543/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 36 с. – 4,04.
- Специи и пряности [Текст] / Под ред. Матвеевой Г. – Прага : Артия, 1986. – 224с. : ил. – 6.00.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник для техникумов:В 2-х т. Т.1 : Общая часть.Плодоовощные товары.Зерномучные товары.Кондитерские товары.Вкусовые товары. – М. : Экономика, 1975. – 431с. – 1.15.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : методичні вказівки до самостійної роботи студентів ОКР "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво", спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза вмитній справі" / уклад. В.А. Колтунов; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1038/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 29 с. – 3,62.
- Товарознавство смакових продуктів [Текст] : методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни, ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", професійне спрямування (спеціальність) 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. О.Л.Романенко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 66/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 47 с. – 5.05.
- Товарознавство смакових товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2008. – 103с. : іл. – Бібліогр.:с.101-102. – 11.27.
- Товарознавство тютюнових виробів та жувальних гумок [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.Л.Романенко,Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 26с. : табл. – Бібліогр.:С.25-26. – 4,11.
- Товарознавство тютюнових виробів та жувальних гумок [Текст] : Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. О.Л. Романенко, Л.С Кириченко. – 1027/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 5,81.
- Товарознавство тютюнових виробів та жувальних гумок [Текст] : робоча програма спецкурсу для студентів спеціальності 7.050302 та 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" денної форми навчання / уклад.: Л.С. Кириченко, О.Л. Романенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 254/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 8 с. – 3,71.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 146 с. : табл. – Бібліогр.:с.143-146. – 35.00.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Є.В.Тищенко. – К. : КНТЕУ, 2008. – 131с. – Бібліогр.:С.130-131. – 13.22.
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 131с. : табл. – Бібліогр.:с.130-131. – 12.35.
- Товарознавство. Харчові продукти. Смакові товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. К.В.Мостика; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 172/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 13 c. – 14,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Смакові товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.Л. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 458/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 11,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Смакові товари [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо самостійної роботи / авт. О.Л. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1337/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 38 c. – 15,00.
- Тютюнові вироби [Текст] : Конспект лекції / Уклад.О.Л.Романенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 56с. – 5.00.
- Экспертиза качества пряностей [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-009-2001 / Авт.-сост.:И.Семенова;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 52с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-008-6 : 38,04.
- Экспертиза качества маргарина,кулинарных жиров,майонеза,жиров животных топленых пищевых [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Авт.-сост.:М.С.Касторных;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2000. – 66с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 11);5-93399-001-9(серия) : 32.04;32.50;47.00.
- Экспертиза качества чая [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-006-2001 / Авт.-сост.Л.Г.Елизарова;Под общ.ред.П.А.Красовского. – 2-е испр. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 43с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-004-3(вып.9);5-93399-001-9(серия) : 27.00;29.60.
- Экспертиза качества кофе натурального жареного и натурального растворимого [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-005-2001 / Авт.-сост.:Л.Г.Елизарова.Под общ.ред.П.А.Красовского. – 2-е исправл. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2001. – 38с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-003-5(вып.8);5-93399-001-9(серия) : 29.60.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. Р. Афанасьева, В. И. Базарова, Л. А. Боровикова, А.М. и др. Евдокимов. – М. : Экономика, 1982. – 376с. – 1.10.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник для вузов / Р. АфанасьеваЛ, А. И. Грим, А. М. Евдокимов, В. И. Зайцев. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1977. – 392с. – 1.15.
- Афанасьєва, В. А. Товарознавча оцінка антиоксидантних фітодобавок з натуральних прянощів та мойонезів на їх основі [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Афанасьєва В. А. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст]. Том 2 / Л. А. Бакулина, Е. Н. Барабанова, Л. А. Боровикова, А.И. и др. Бармаш. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 319с. – 3.00,65.900.
- Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст]. Т.2 / Л. А. Бакулина, Е. Н. Барабанова, Л. А. Боровикова, А.И. и др. Бармаш. – М. : Экономика, 1981. – 376с. – 2.20.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. А. Боровикова, В. А. Герасимова, А. М. Евдокимов, В. Н. Жустров. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1988. – 352с. – ISBN 5-282-00245-0 : 1.10.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. А. Боровикова, В. А. Герасимова, А. М. Евдокимов, В. Н. Жустров. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1988. – 352с. – ISBN 5-282-00245-0 : 1.10.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Молочные,кондитерские,вкусовые товары.Учебник для товаровед. факультетов кооп.институтов / В. И. Варибрус, Ю. Т. Жук, В. А. Руш, Т. К. Федотова. – Изд.2-е,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1976. – 374с. – 1.02.
- Голуб, Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухихсумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Голуб Б. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 20с.
- Голуб, Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухихсумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Голуб Б. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Г.Б.Рудавська. – К., 2001. – 120с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Голуб, Б. О. Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Б. О. Голуб. – К. : КНТЕУ, 2004. – 83с. – 5.74.
- Товароведение плодоовощных,зерномучных,кондитерских и вкусовых товаров [Текст] : Учебник для техникумов / Т. Г. Докторов, А. Н. Кудян, П. Ф. Пономарев, А. С. Слепнева. – М. : Экономика, 1979. – 400с. – 1.10.
- Товарознавство смакових товарів [Текст] : Навч.посібник / А. А. Дубініна, Ю. Т. Жук, В. А. Жук, Н. А. Жестерева. – К. : Професіонал, 2004. – 235с. : іл.;табл. – Бібліогр.:23 назви. – ISBN 966-8556-07-0 : 21.00.
- Жиряева, Е. В. Товароведение [Текст] / Е. В. Жиряева. – СПб. : Питер, 2002. – 416с. – (Маркетинг для профессионалов). – ISBN 5-318-00776-7 : 28.80.
- Жиряева, Е. В. Товароведение [Текст] : учеб. пособие / Е. В. Жиряева. – 2-е изд. – Санкт-Петербург : Питер, 2004. – 416с. : ил. – (Учебное пособие). – ISBN 5-88782-107-8 : 28.80.
- Жук, В. А. Сенсорний аналіз [Текст] : Навч.посібник для студентів кооперативних вищих навч.закладів / В. А. Жук. – К. : Укоопосвіта, 1999. – 231с. – ISBN 966-7204-08-1 : 8.00.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учебник для вузов / В. И. Зайцев, Е. М. Мищук, А. И. Гримм, Н. М. Львова. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1972. – 439с. – 1.28.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для техникумов / В. Т. Колесников, З. В. Коробкина, Е. А. Хмельницкий, А. Б. Рудавская. – К. : Вища школа, 1976. – 228с. – 0.42.
- Коломієць, Т. М. Експертиза товарів [Текст] : Підручник / Т. М. Коломієць, Н. В. Притульська, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 274с. – (Товарознавство). – ISBN 966-7376-92-3 : 11.47.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підручник / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 268с. – (Товарознавство). – ISBN 978-966-629-413-8 : 38.71.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] = Commodity reseach of food stuff:the practical work : практикум / В. А. Колтунов, Г. І. Подпрятов ; пер. А.П. Рябченко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 174 с. – Бібліогр.: с. 172. – ISBN 966-629-243-2 : 13.51; 19.00.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл.,які навчаються за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, Л. Ф. Скалецька. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 253с. – ISBN 966-629-157-6 : 17.48; 18.00.
- Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для вузов / И. Е. Кононенко, А. Б. Дмитриева, В. А. Донцов, Н.З. и др. Ольшанская. – 3-е изд., перераб. и доп. – М. : Экономика, 1983. – 424с. – 1.30.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, З. А. Седова, Л. Д. Титаренко ; Кононенко И.Е., Пизик С.Е., Титаренко Л.Д., Тілкин В.Б. Седова З.А. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 450с. – 1.60.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, З. А. Седова, Л. Д. Титаренко ; Кононенко И.Е., Пизик С.Е., Титаренко Л.Д., Тілкин В.Б. Седова З.А. – 2-е изд.,перераб. – К. : Вища школа, 1987. – 450с. – 1.60.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, З. А. Седова, В.Б. и др. Тылкин. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Экономика, 1987. – 450с. – 1.60.
1
2
|