Електронний каталог
фуд-сервіс
Документи:
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 18-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : робоча програма/Course Outline / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, А. А. Серенко, С. П. Краєвська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 143 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Федорова, Д. В. Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 12-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
|