В54 |
Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : робоча програма/Course Outline / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
ос бакалавр/ bachelor
гз 18 Виробництво та технології/ Engineering manufacturing and construction
24 Сфера обслуговування/ Service Sector
07 Упр. та адміністрування/ Management and Administration
спец. 181 Харч. технології/ Food Processing
241 Готел.-ресторан. справа/ Hotel and Restaurant business
242 Туризм/Tourism
073 Менеджмент/Management
освіт. програми: Технологія та орг. ресторан.бізнесу/ Technology and Organization of Restaurant business
Ресторан. технології та фуд-дизайн/Restaurant Technology
Готел.-ресторан. справа/Hotel and Restaurant business
Менедж. турист. та готел.-ресторан. бізнесу/Management of Tourism Hotel Restaurant
Міжнар. туризм/ International Tourism
|