Електронний каталог

663
В54          Вітряк, О. П.
    Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : робоча програма/Course Outline / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.

   ос бакалавр/ bachelor гз 18 Виробництво та технології/ Engineering manufacturing and construction 24 Сфера обслуговування/ Service Sector 07 Упр. та адміністрування/ Management and Administration спец. 181 Харч. технології/ Food Processing 241 Готел.-ресторан. справа/ Hotel and Restaurant business 242 Туризм/Tourism 073 Менеджмент/Management освіт. програми: Технологія та орг. ресторан.бізнесу/ Technology and Organization of Restaurant business Ресторан. технології та фуд-дизайн/Restaurant Technology Готел.-ресторан. справа/Hotel and Restaurant business Менедж. турист. та готел.-ресторан. бізнесу/Management of Tourism Hotel Restaurant Міжнар. туризм/ International Tourism


УДК 663.2

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'