Електронний каталог
виробництво продукції
Документи:
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Політична економія [Текст] [Текст] : навч.посіб. ч. I : Загальні засади економічного розвитку / авт.: Н.П. Мацелюх, І.А. Максименко, Т.В. Рябокінь та ін. – Київ : Центр учбової літератури, 2018. – 167 с. – ISBN 978-617-673-319-5 : 85.00.
- Ціни,витрати,прибутки агровиробництва та інфраструктура продовольчих ринків України [Текст] / За ред.О.М.Шпичака. – К. : Інститут аграрної економіки, 2000. – 585с. – ISBN 966-7306-57-7 : 23.45.
- Berger, S. Made in monde [Текст] : Les nouvelles frontieres de l'economie mondiale / S. Berger ; Traduit de l'american par L. Bury. – Paris : Editions du Seuil, 2006. – 362 p. – (Дар Посольства Франції в Україні). – ISBN 2-02-085296-9 : 208,00.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 22-41/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт ( ч.1) / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 08-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 99 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Грабовська, О. В. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рекоменд. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Збожна, О. М. Основи технології [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. М. Збожна. – 2-ге вид., змін. і допов. – Тернопіль. : Карт-бланш, 2002. – 486 с. : іл. – Бібліогр.: с. 484-485. – ISBN 966-7952-03-7 : 18.00.
- Аналіз господарської діяльності підприємства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Н. Б. Кащена, .М. Гаркуша Н, .О. Сідорова Т, .Г. Лисак Г. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 537 с. – Бібліогр.: с. 507-512. – ISBN 978-966-405-353-9 : 57.44.
- Кравченко, М. Ф. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 43 с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кривов'язюк, І. В. Підприємство в умовах ринку [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. В. Кривов'язюк. – Київ : Кондор, 2009. – 840с. – ISBN 978-966-351-170-2 : 102.00.
- Кулішов, В. В. Мікроекономіка [Текст] : Основи теорії і практикум:Навч.посібник / В. В. Кулішов. – Л. : Магнолія плюс, 2004. – 331с. – Бібліогр.:С.330-331. – ISBN 966-8340-17-5;9789668340178 : 39.00.
- Кушнір, В. О. Облік і контроль в управлінні виробництвом продукції на м`ясопереробних підприємствах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Кушнір В. О. ; 08.00.09 - бух.облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.]. – Київ : ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2019. – 22 с.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв (Розділ 3) [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 02 дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Науменко, О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Науменко О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НТУУ "КПІ ім. І. Сікорського", 2019. – 43 с.
- Нешкумай, А. А. Формування цілісного промислового комплексу національної економіки [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Нешкумай А. А. ; 08.00.03 - економіка та управління національним господарством. – Харків : НДЦІПР, 2019. – 20 с.
- Підгорний, А. В. Підвищення ефективності виробництва продукції свинарства у сільськогосподарських підприємствах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Підгорний А. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2020. – 20 с.
- Рудика, В. І. Оцінка і прогнозування впливу зовнішнього середовища на виробництво продукції підприємствами коксохімічної промисловості [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Рудика В. І. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Х. : НДЦІПР НАН України, 2007. – 19с.
|