Електронний каталог
зберігання м'яса
Документи:
- Винникова, Л. Г. Технология мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студентов специальности "Технология хранения,консервирования и переработки мяса" высших учеб.заведений / Л. Г. Винникова. – К. : Инкос, 2006. – 599с. : илл. – (Пищевая промышленность). – Библиогр.:599с. – ISBN 966-8347-35-8 : 70.00.
- Кишеня, А. В. Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кишеня А. В. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 427-431. – ISBN 978-966-629-691-0 : 85.00.
- Поварова, Н. М. Подовження строків зберігання ковбасних виробів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Поварова Н. М. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Цехмістренко, С. І. Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : Білоцерк.книж.ф-ка, 2014. – 191 с. – Бібліогр.: с. 169. – ISBN 978-617-657-016-5 : 50.00.
|