Електронний каталог
товароведение пищевых продуктов. товарознавство харчових продуктів
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КДТЕУ, 1999. – 190с. – ISBN 966-7376-28-1 : 10.00.
- Оптимизация ассортимента и сохранение качества товаров [Текст] : Сборник начных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1991. – 127с. – ISBN 5-7707-0515-9 : 0.60.
- Основи екології і безпеки товарів народного споживання (ТНС) [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денної та заочної форм навчання / Уклад.В.Ф.Шкарупа. – К. : КНТЕУ, 2003. – 139с. – 13.06.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Розробка теоретичних та практичних засад ідентифікації продовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / Н. В. Притульська (кер.), Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ. – Київ, 2003. – 150 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів.Уклад.:Н.Я.Орлова,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2008. – 161с. : іл. – Бібліогр.:С.161. – 16.71.
- Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 161с. – Бібліогр.: с. 161. – 16.71.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.В. Мережко, С.О. Белінська, Г.М. Михайлова, К.В. Мостика; каф. товарознавства та мит. справи;каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 188 с. : іл. – Бібліогр.: с.187-188. – 47.00.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства харчових продуктів") [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. Н.Я. Орлова; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 166 с. : іл. – Бібліогр.: с.164-166. – 38.00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. І.В. Гончарова. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 90 с. – Бібліогр.: с. 89-90. – 31.00.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2001. – 147с. – 11.33.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.19 / Отв.ред.Д.П.Лойко. – К. : Техніка, 1986. – 96с. – 1.10.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.17 / Отв.ред.Д.П.Лойко. – К. : Техніка, 1984. – 104с. – 1.20.
- Товароведение [Текст] : Республиканская межведомственная научно-технический сборник. Вып.14 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1981. – 92с. – 1.30.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.13 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1980. – 88с. – 1.20.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.12 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1979. – 73с. – 0.95.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.10 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1977. – 92с. – 1.20.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.8 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1975. – 132с. – 1.24.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.7 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1974. – 106с. – 0.92.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.6 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1973. – 108с. – 0.94.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.5 / Отв.ред.В.Б.Тылкин. – К. : Техніка, 1971. – 130с. – 1.34.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.4 / Отв.ред.П.И.Новодережкин. – К. : Техніка, 1970. – 140с. – 1.61.
- Товароведение [Текст] : Республиканский межведомственный научно-технический сборник. Вып.3 / Отв.ред.П.И.Новодережкин. – К. : Техніка, 1968. – 140с. – 1.21.
- Товароведение и легкая промышленность [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.5 / Отв.ред.В.П.Цвелодуб. – Мн. : Вышэйшая школа, 1978. – 163с. – 1.70.
- Товароведение и легкая промышленность [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.1 / Отв.ред.И.Ф.Крюк. – Мн. : Вышэйшая школа, 1974. – 249с. – 1.15.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавчі складові ринкознавства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Н.В.Мережко, О.В.Сидоренко; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 108с. – Бібліогр.: с. 107-108. – 26.00.
- Химический состав российских пищевых продуктов [Текст] : Справочник / Под ред.:И.М.Скурихина,В.А.Тутельяна. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 236с. – Библиогр.:235с. – ISBN 5-94343-028-8 : 122.21;139.98.
- Шляхи підвищення якості та вдосконалення асортименту товарів в умовах переходу до ринку [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.Л.В.Радова. – К. : КДТЕУ, 1996. – 198с. – ISBN 5-7763-1650-2 : 60 000.00.
- Лабораторный практикум по общей и специальной технологии пищевых производств [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальностям 170600 "Машины и аппараты пищевых производств" и 271300 "Пищевая инженерия малых предприятий" направления 655800 "Пищевая / О. М. Аношина, Г. М. Мелькина, Ю. И. Сидоренко, О. Г. Сидорова. – М. : КолосС, 2007. – 183с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.182с. – ISBN 978-5-9532-0427-9;9785953204279 : 63.00.
1
2
|