Електронний каталог
харчова промисловість України
Документи:
- Збірник наукових праць.Міжнародна економіка [Текст] = International economics. Вип.34 / Відп.ред.В.Є.Новицький. – К. : Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України, 2002. – 345с. – 10.00.
- Збірник наукових праць [Текст]. Вип.45 / Відп.ред.В.Є.Новицький. – К. : Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України, 2005. – 263с. – 10.00.
- Збірник наукових праць [Текст] [Текст]. вип. 59 / відп. ред. О.В. Плотников. – Київ : Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України, 2008. – 224 с. – 10.00.
- Збірник наукових праць [Текст] [Текст]. вип. 58 / відп. ред. В.Є. Новицький. – Київ : Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України, 2008. – 227 с. – 10.00.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 468 с. – ISBN 978-966-405-323-2 : 60.00; 18.87.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1 / ред. ко. : О.І. Черевко (відп. ред.), Л.М. Янчева, О.І. Черевко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 450 с. – ISBN 978-966-405-360-7 : 30.00.
- Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.І. Соколенко, А.А. Мазаракі, О.Ю. Шевченко та ін.; під ред. А.І. Соколенка. – Київ : Фенікс, 2011. – 536 с. – Бібліогр.: с. 526-529. – ISBN 978-966-651-999-0 : 60.00.
- Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК [Текст] [Текст] : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. 22-23 листоп. 2012 р., м. Київ: тези доп. – Київ : НУХТ, 2013. – 223 с. – 40.00.
- Товарознавство. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : навч. посіб. – Київ : Кондор, 2018. – 729 с. – Бібліогр.: с. 726-729. – 620.00.
- Арич, М. І. Управління фінансово-економічними результатами підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Арич М. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
- Брутян, К. С. Обгрунтування доцільності створення промислово-фінансових груп на базі підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Брутян К. С. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (харчова промисловість). – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
- Бутко, М. П. Конкурентні позиції харчової промисловості України в умовах СОТ [Текст] [Текст] : монографія / М. П. Бутко, А. Г. Ясько. – Ніжин : Аспект-Поліграф, 2011. – 279 с. – Бібліогр.: с. 264-279. – ISBN 978-966-340-432-5 : 60.00.
- Васильченко, К. Г. Організаційно-економічні засади управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Васильченко К. Г. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Херсон : ХНТУ, 2015. – 20 с.
- Гайда, Т. Ю. Система інформаційно-аналітичного забезпечення зовнішньоекономічної діяльності підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Гайда Т. Ю. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2015. – 20 с.
- Гончарук, І. В. Розвиток та ефективність підприємницької діяльності у виробництві біопалива [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Гончарук І. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2014. – 20 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 22-41/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт ( ч.1) / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 08-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 99 с.
- Грабовська, О. В. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рекоменд. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Гудзь, Ю. Ф. Підприємницьке середовище та його вплив на ефективність господарської діяльності малих підприємств (на прикладі харчової промисловості Волинської області) [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Гудзь Ю. Ф. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : НУХТ, 2011. – 22 с.
- Ільченко, І. Ю. Бізнес-стратегія:імперативи розробки та впровадження (за матеріалами підприємств харчової промисловості України) [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон.наук / Ільченко І. Ю. ; 08.00.04-економіка управління підприємствами. – Київ : ДВНЗ КНЕУ ім.В.Гетьмана, 2010. – 20 с.
- Костецька, Н. І. Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Костецька Н. І. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – К. : ТНЕУ, 2008. – 20с.
- Кравченко, М. Ф. Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 43 с.
- Кравченко, М. Ф. Технологія інноваційних харчових продуктів [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Innovative Food Product : робоча програма/ Course Outline / М. Ф. Кравченко, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Купріна, Н. М. Теоретико-методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах її персистентної трансформації [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Купріна Н. М. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Одеса : Ін-т пробл. ринк та екон.-екол. дослідж., 2021. – 40 с.
- Кучкова, О. В. Розвиток логістичної діяльності підприємств м'ясопереробної промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Кучкова О. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – 20 с.
- Кхалід, Ісмаел Ібрахим Аль-Мула Алі Управління інноваційною діяльністю переробних підприємств на основі системних перетворень [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Кхалід Ісмаел Ібрахим Аль-Мула Алі ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Чернігів : ЧНТЕУ, 2015. – 20 с.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Food Production : програма/Course Summary / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Левандовський, Л. В. Технології харчових виробництв (Розділ 3) [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / Л. В. Левандовський, О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 02 дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Литвиненко, О. А. Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Литвиненко О. А. ; 05.18.12- процеси та обладнання харч., мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Київ : ХУНТ, 2015. – 42 с.
- Лопін, А. О. Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд.екон.наук. / Лопін А. О. ; 08.00.09 - бух.облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2020. – 21 с.
- Ляхович, К. П. Концентрація виробництва на підприємствах харчової промисловості [Текст] [Текст] : дис. ...канд. екон. наук / Ляхович К. П. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук. кер. Т.М.Мельник. – Київ, 2014. – 210 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 184-207. - Дод.
- Ляхович, К. П. Концентрація виробництва на підприємствах харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Ляхович К. П. ; 08.00.04- економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНТЕУ, 2014. – 21с.
- Марчишин, Н. Я. Формувння системи інноваційного маркетингу на підприємстві [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. екон. наук / Марчишин Н. Я. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2018. – 20 с.
- Мошковська, О. А. Управлінський облік на молокопереробних підприємствах [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра екон. наук / Мошковська О. А. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.); наук. консультант М.М. Бенько. – Київ, 2017. – 529 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 379-444. - Дод.
- Мошковська, О. А. Управлінський облік на молокопереробних підприємствах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук / Мошковська О. А. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2017. – 40 с.
- Ониськів, В. О. Маркетингове забезпечення інноваційного продукту для пивоварних підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Ониськів В. О. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2014. – 20 с.
- Рубан, В. М. Формування антикризової стратегії підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Рубан В. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : НУХТ, 2016. – 19 с.
- Рудь, В. В. Формування доданої вартості в умовах вертикальної інтеграції підприємств м'ясопереробної галузі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Рудь В. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Житомир : ЖНАУ, 2015. – 20 с.
- Саєнсус, М. А. Організаційно-економічні основи управління холодною логістикою підприємств: теорія і практика [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... д-ра екон.наук / Саєнсус М. А. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Одеса : ОНЕУ, 2021. – 48 с.
- Свідло, К. В. Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва. – Харків : Світ Книг, 2013. – 224 с. – Бібліогр.: с. 223-224. – ISBN 978-966-2678-09-3 : 70.00.
- Севостьянов, І. В. Теоретичні основи процесів та обладнання для віброударного зневоднення відходів харчових виробництв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Севостьянов І. В. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : Нац.ун-т харч. технолог, 2014. – 41 с.
- Сулевський, В. В. Вартісно-орієнтоване управління підприємствами з перероблення та консервування фруктів і овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Сулевський В. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Херсон : Херсон. нац. техн. ун-т, 2013. – 20 с.
- Ткаченко, О. В. Методичні підходи реінжинірингу підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Ткаченко О. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (харчова промисловість). – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
- Трухан, О. Л. Внутрішньогосподарська структуризація промислових підприємств (на матеріалах підприємств харчової промисловості) [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Трухан О. Л. ; 08.06.01-економіка.організація і управління підприємствами. – К. : КНЕУ, 2005. – 20с.
- Фень, К. С. Формування і зміцнення економічної безпеки підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Фень К. С. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Кам`янець-Подільський : ПДАТУ, 2018. – 20 с.
- Харчишина, О. В. Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. екон. наук / Харчишина О. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : НУХТ, 2012. – 40 с.
- Шпак, М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Шпак М. С. ; 05.18.12- процеси та обладнання харч., мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Київ : Нац.ун-т харч. технолог, 2014. – 21 с.
- Юзефович, С. С. Экономический эксперимент в пищевой промышленности УССР [Текст] / С. С. Юзефович, Г. А. Пятаченко, В. К. Куржнир ; Юзефович С.С.,Пятаченко Г.А.,Куржнир В.К. – К. : Техніка, 1984. – 76с. : илл. + табл. – ((Предприятие-самостоятельность и ответственность)). – 0.30.
- Юрчишена, Л. В. Управління формуванням виробничих запасів підпрпиємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Юрчишена Л. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (харчова промисловість). – Київ : МОіНУ НУХТ, 2009. – 20с.
|