Електронний каталог
виробництво кисломолочних продуктів
Документи:
- Авершина, А. С. Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт" [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Авершина А. С. ; 05.18.04 - технологія м'ясн.,молоч.продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – 20 с.
- Варанкіна, О. О. Удосконалення технології йогуртів функціональног призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Варанкіна О. О. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – 17 с.
- Маляренко, Т. В. Розроблення технології кисломолочного продукту з сухим соєвим молоком [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Маляренко Т. В. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2007. – 24с.
- Погосян, А. С. Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-галактозидази [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Погосян А. С. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Пономарева, Т. М. Масло,сыр и все из молока [Текст] / Т. М. Пономарева, Г. Л. Беленький. – Ростов на/Д : Феникс, 2000. – 352с. – (Учебный курс). – ISBN 5-222-00986-6 : 16.80;12.48;7.80.
- Рудавська, Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : Підручник / Г. Б. Рудавська, І. В. Сирохман, Є. В. Тищенко. – К. : КДТЕУ, 2000. – 250с. – Бібліогр.:С.244-246. – ISBN 966-7376-94-Х : 10.00;5.00.
|