Електронний каталог
Л871 Дрожжевое производство.Дріжджове виробництво
Документи:
- О том, что в хлебе - главное! Анализ рынка дрожжей Украины [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2011. – № 10 (79). – С. 24-26.
- Береговой, И. Товарные виды хлебопекарных дрожжей [Текст] / И. Береговой // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 10. – С. 35-37.
- Берри, Д. Биология дрожжей [Текст] / Д. Берри ; Пер.с англ. – М. : Мир, 1985. – 96с. : илл. – 0.65.
- Дубковецький, І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дубковецький І. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2005. – 22с.
- Исламмагомедова, Э. А. Физиолого-биохимические особенности дрожжей Saccharomyces ctrtviaiae в зависимости то состава среды культивирования [Текст] / Э. А. Исламмагомедова, С. Ц. Котенко // Пиво и напитки. – М., 2007. – № 4. – С. 14-15.
- Ільдірова, С. К. Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжджового нвпівфабрикату [Текст] / С. К. Ільдірова, О. О. Сімакова, С. Ю. Попова // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 54-62. – (Технічні науки).
- Коновалов, С. А. Биохимия дрожжей [Текст] / С. А. Коновалов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 271с. : илл.;табл. – 3.50.
- Кэмпбел, Йан Дикие дрожжи в пивоварении [Текст] / Йан Кэмпбел // Пиво и напитки. – М., 2003. – №2. – С.18-19.
- Кэмпбелл, Й. Разработка новых штаммов дрожжей [Текст] / Й. Кэмпбелл // Пиво и напитки. – М., 2002. – №4. – С.12-13. – Окончание следует.
- Лихолоб, Н. Страна восходящего теста: Обзор украинского рынка пекарных дрожжей [Текст] / Н. Лихолоб // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2005. – №3. – С.46-51.
- Новаковская, С. С. Справочник технолога дрожжевого производства [Текст] / С. С. Новаковская. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 288с. – 1.19.
- Новаковская, С. С. Справочник по производству хлебопекарных дрожжей [Текст] / С. С. Новаковская, Ю. И. Шишацкий. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 375с. – 1.60.
- Русинович, С. Живой рынок. Обзор рынка дрожжей [Текст] / С. Русинович // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 8-9 (39-40). – С. 14-19.
- Семак, Т. Готуемо дрiжджi [Текст] / Т. Семак // Зерно i хлiб. – 1997. – №1. – С.44-45.
- Чайка, И. Мальтазная активность пресованных дрожжей [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 46-47.
|