Електронний каталог
Л85 Крахмало-паточное производство.Крохмало-паточне виробництво
Підтеми:
Документи:
- Крахмальные сиропы: виды и свойства [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 4 (89). – С. 27-33.
- Makowska, B. Effect of sulfoethylated starch on kinetics kaolin floacculation in water [Текст]. Part VII : Up-to-date materials and technologies / B. Makowska, R. Zielinski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1187-1192.
- Smigielska, H. The effect of the fortification technology on the functional properties and structure of oxidised starches [Текст]. Part VII : Up-to-date materials and technologies / H. Smigielska, R. Cierpiszewski, G. Lewandowicz // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1217-1220.
- Андрєєва, С. С. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 2. – С. 26-31.
- Бондарь, А. Крахмалопродукты [Текст] / А. Бондарь // Агроперспектива. – К., 2004. – №5(53). – С.56-58.
- Ермолаева, Г. А. Производство напитков: Качество напитков. Влияние качества сырья на продукцию [Текст] / Г. А. Ермолаева // Пиво и напитки. – М., 2004. – №5. – С.26-27.
- Каган, В. З. Экономика и планирование крахмально-паточной промышленности [Текст] / В. З. Каган. – М : Пищепромиздат, 1963. – 278с. – 0.99.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Ковбаса, В. М. Вивчення кінетики набухання екструдованих крахмалепродуктів. [Текст] / В. М. Ковбаса // Хранение и переработка зерна. – 2000. – №11. – С.46-47.
- Колесникова, М. Б. Закономірності впливу кислотного гідролізу на формування крохмальних клейстерів у технології солодких соусів [Текст] / М. Б. Колесникова, С. С. Андреєва // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 63-71. – (Технічні науки).
- Костенко, В. Г. Производство крахмала [Текст] / В. Г. Костенко, А. Е. Овчинников, В. М. Горбатов. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 207с. : ил.,табл. – (Для кадров массовых проф.). – 0.38.
- Кузнєцова, І. В. Сучасний стан виробництва крохмалепродуктів у світі [Текст] / І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки. – Київ, 2010. – № 1. – С. 66-68.
- Ладур, Т. А. Производство кукурузной патоки [Текст] / Т. А. Ладур, Е. Н. Кононова. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 126с. : ил.,табл. – 0.18.
- Свойства облученного картофельного крахмала [Текст] / В. В. Литвяк, В. В. Москва, е. К. Коптелова, идр // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 3. – С. 50-54.
- Лукин, Н.Д. и др. Продукты функционального назначения на основе крахмала [Текст] / Н.Д. и др. Лукин // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №8. – С.179-183.
- Пічкур, В. Я. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пічкур В. Я. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Рязанова, О. А. Крахмал и крахмалопродукты [Текст] / О. А. Рязанова // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 2. – С. 76-80.
- Слободнюк, Р. Є. Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Слободнюк Р. Є. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 19 с.
- Слободнюк, Р. Є. Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Слободнюк Р. Є. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. Д.Ю. Прасол. – Київ, 2014. – 258 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 141-164. - Дод.
- Соловьева, С. Ю. Крахмал и крахмалопродукты: Свойства, применение [Текст] / С. Ю. Соловьева // Мороженое и замороженные продукты. – М., 2004. – №2. – С.12-13.
- Соломин, Д. А. Развитие крахмалопалочной отрасли в условиях рыночной экономики [Текст] / Д. А. Соломин, Д. Н. Лукин // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 9. – С. 56-58.
- Харченко, И. Стабилизирующие системы [Текст] / И. Харченко // Брутто. – К., 2003. – №1. – С.14-16.
- Совершенствование системы требований к качеству крахмальной патоки [Текст] / С. В. Штерман, В. С. Штерман, М. Е. Ткешелашвили, др. и // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 1. – С. 25-26.
|