Електронний каталог
Ж10 Метрология.Техника измерений.Метрологія.Техніка вимірювань
Підтеми:
Документи:
- Засоби вимірювальної техніки,занесені до Державного реєстру [Текст] : Покажчик 2000 / Уклад.:І.Савченко,Л.Базик. – К. : Держстандарт України, 2001. – 210с. – 44.40.
- Збірник нормативно-правових актів України та організаційно-методичних документів з питань метрології [Текст]. Вип.2 / Укл.Б.Салганик. – К. : Держстандарт України, 2000. – 215с. – 37.20.
- Збірник нормативно-правових актів України та організаційно-методичних документів з питань метрології [Текст]. Вип.2 / Уклад.Б.Салганик. – К. : Комітет Україниз питань стандартизації,метрології та сертифікації, 2000. – 215с. – 37.20.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання / уклад. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 757/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 25 с. – 2.03.
- Метрологія - регулятор єдності вимірювань у закладах ресторанного господарства [Текст] : кейс-стаді для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 396/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 3,25.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] / уклад.: В.В. Осієвська, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 686/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 с. – 2,35.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : програма та робоча програма з курсу для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 050201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 360/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 6,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1090/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 46 с. – 6,46.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 05201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" заочної форми навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. тов-ва та експерт. прод. товарів. – 487/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 41 c. – 4.21.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 05201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" денної форми навчання / укл.: Л.С.Кириченко, Г.М.Михайлова; Каф. тов-ва та експерт. прод. товарів. – 734/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 c. – 3.56.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, К-ра товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 969/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 14 c. – 10,00.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Практикум / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Л.С. Кириченко. – 757/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 3,58.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; каф. тов-ва та експ. непрод. тов.; авт. Л.С. Кириченко та інш. – 784/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 6,39.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. В.В. Осієвська, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 151/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 8,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації та завдання до практичних занять / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 608/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 c. – 10,00.
- Повірка засобів вимірювальної техніки.Організація та порядок проведення.ДСТУ 2708-99 [Текст] : Метрологія / Розробники:С.А.Кіалдунозянц,М.С.Рожнов,О.С.Левбарг. – К. : Держстандарт України, 2000. – 33с. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
- Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями [Текст] [Текст] : НПАОП 0.00-1.71-13 / відп. за вип. В.П. Ровенець. – Харків : ФОРТ, 2014. – 81 с. – 33.80.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 80с. – Бібліогр.: с. 77-78. – 23.00.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 57/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 51 с. – 5,87.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 106/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 32 c. – 10,00.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : програма дисципліни для студентів / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 50/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 с. – 3,28.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : робоча програма / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 886/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 с. – 6,23.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : Методичні рекомендації до практичних занять / Каф. технології і організації ресторанного господарства; авт. Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк. – 937/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 32 c. – 10,95.
- Стандартизація,сертифікація і метрологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:Є.В.Тарасенко,Н.М.Кравчук. – К. : КНТЕУ, 2001. – 99с. – 7.28;12.26.
- Стандартизація,сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 126 с. : табл. – Бібліогр.: с. 123-124. – 10,09.
- Тести для контролю знань студентів з курсу "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : із спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / уклад.Л.С.Кириченко ; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 417/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 48 с. – 3.50.
- Технічне регулювання. Оцінювання відповідності [Текст] [Текст] : методичні рекомендації та завдання до практ.занять / авт. Н.В. Мережко, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 450/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 39 c. – 17,00.
- Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В. Осієвська, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 26/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 14,00.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Р.П. Романенко, Т.В. Бровенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 553/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 14,00.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Р.П.Романенко; Каф. інж.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 86с. – Бібліогр.: с. 86. – 25.00.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] : Опорний конспект для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2002. – 84с. – 4.54.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. Т.В. Бровенко, Р.П. Романенко. – 993/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 14,68.
- Абрамов, В. А. Сертификация продукции и услуг [Текст] / В. А. Абрамов. – М. : Ось-89, 2000. – 224с. – (Библиотека предпринимателя). – ISBN 5-86894-315-5 : 8.16;15.60.
- Басакова, М. И. Основы стандартизации,метрологии,сертификации [Текст] : 100 экзаменационных ответов / М. И. Басакова. – М.;Ростов на/Д : МарТ, 2003. – 255с. – (Экспресс-справочник для студентов вузов). – ISBN 5-241-00293-6 : 18.00.
- Бегунов, А.А. и др. Метрологическое обеспечение пищевых предприятий [Текст] / А.А. и др. Бегунов // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 1. – С. 54-58.
- Брянский, Л. Н. Краткий справочник метролога [Текст] : Справочник / Л. Н. Брянский, А. С. Дойников. – М. : Изд-во стандартов, 1991. – 79с. – ISBN 5-7050-0177-0 : 1.00.
- Деньгуб, В. М. Единицы величины [Текст] : Словарь-справочник / В. М. Деньгуб, В. Г. Смирнов. – М. : Изд-во стандартов, 1990. – 240с. : илл. – ISBN 5-7050-0118-5 : 4.00.
- Изгальдов, Г.Г. и др. Квалиметрия - наука об измерении качества продукции [Текст] / Г.Г. и др. Изгальдов // Стандарты и качество. – М., 2007. – № 4. – С. 62-63.
- Исакович, Е. Г. Весы и весовые дозаторы:Метрологическое обеспечение [Текст] : Справочная книга метролога / Е. Г. Исакович. – М. : Изд-во стандартов, 1991. – 376с. : илл. – ISBN 5-7050-0148-7 : 7.20.
- Кириченко, Л. С. Основи стандартизації,метрології та управління якістю [Текст] : Опорний конспект лекцій / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 137с. – 6.23.
- Мухаровський, М. До 100-річчя державної метрологічної служби у Києві [Текст] / М. Мухаровський // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2002. – №1(16). – С. 37-40.
- Опьонова, І. В. Організаційно-економічний механізм системи ідентифікації та маркування товарів (EAN-UCC)на підприємствах [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Опьонова І. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : УАЗТ, 2003. – 20с.
- Петришин, І. Оцінка показників надійності витратовимірювальної техніки [Текст] / І. Петришин // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №2. – С. 37-40.
- Росоха, Т. Ю. Основи стандартизації,метрології та управління якістю [Текст] / Т. Ю. Росоха. – К. : КДТЕУ, 1998. – 99с. – 5.00.
- Саранча, Г. А. Метрологія,стандартизація та управління якістю [Текст] : Підручник / Г. А. Саранча. – К. : Либідь, 1993. – 256с. – ISBN 5-325-00386-0 : 2 340.00.
- Семенко, Н. Г. Стандартные образцы в системе обеспечения единства измерений [Текст] / Н. Г. Семенко, В. И. Панева, В. М. Лахов. – М. : Стандартиздат, 1990. – 288с. – ISBN 5-7050-0025-1 : 1.60.
- Сизенко, Е. И. Проблемы метрологии в АПК [Текст] / Е. И. Сизенко // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 1. – С. 52-53.
- Тихонова, Н. П. Основи метрології [Текст] : Навч.посібник / Н. П. Тихонова. – К. : КТЕІ, 1992. – 37с. – ISBN 5-7707-2013-1 : 0.60.
- Шабалин, С. А. Измерения для всех [Текст] / С. А. Шабалин. – М. : Изд-во стандартов, 1992. – 560с. : илл. – ISBN 5-7050-0219-Х : 7.20.
- Шишкин, И. Ф. Методология,стандартизация и управление качеством [Текст] : Учебник для вузов / И. Ф. Шишкин ; Под ред.Н.С.Соломенко. – М. : Изд-во стандартов, 1990. – 342с. : илл. – ISBN 5-7050-176-2 : 1.00.
1
2
|