Електронний каталог

268
С76          Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 106/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 32 c. – 10,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа", професійне спрямування "Готельно-ресторанна справа"


ББК Ж.ц+Ж10

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 47 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'