Електронний каталог
стандартизація продукції
Документи:
- Експертиза товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:Т.М.Коломієць,С.О.Белінська,О.Л.Романенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 114с. : іл. – Бібліогр.:с.111-114. – 13.25.
- Експертиза товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:Т.М.Коломієць,С.О.Белінська,О.Л.Романенко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 114 с. – Бібліогр.: с. 111-114. – 19.56.
- Контроль за торговлей в Украине [Текст] : Сборник нормативных документов (с изменениями и дополнениями по состоянию на 1 ноября 1998 года) / Сост.В.А.Карпенко. – Х. : Конус, 1998. – 184с. – ISBN 966-95356-1-1 : 3.50.
- Методичні рекомендації до проведення практичних та лабораторних занять з курсу "Стандартизація, сертифікація і метрологія" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" (спеціалізація 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації громадського харчування. – 579/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 32 с. – 3,50.
- Міжнародне технічне регулювання [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 29/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 с. – 12,00.
- Разработка нового республиканского стандарта на куринные яйца [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1973. – 11с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Сертифікація товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Н.В.Мережко,А.А.Самойленко,О.І.Сім'ячко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 171с. – 9.73.
- Справочник директора предприятия [Текст] / Под ред.М.Г.Лапусты. – М. : ИНФРА-М, 1996. – 704с. – ISBN 5-86225-179-0 : 3560000.00.
- Тара деревянная и вспомогательные материалы [Текст] : Сборник стандартов. 1 / Ред. Шашина Т.П. – М. : Изд-во комитета стандартов, 1970. – 376с. – 1,10.
- Fundamentele stiintei marfurilor [Text] [Текст] / M. Olaru, I. Schileru, R. Pamfilie [et al.]. – Bucuresti : Editura Economica, 2001. – 360 p. – Bibliogr.: p. 358-359 (28 de titluri). – ISBN 973-590-592-2 : 55,00.
- Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В. З. Гарнецков, С. Н. Ерохин. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 368с. – 4.00;87.900;8.80.
- Андрест, Б. В. Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В.З..Ерохин С.Н. Гарнецков. – М. : Экономика, 1980. – 416с. – 2.50.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація лікарських засобів [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization Pharmaceutical Products : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31 /П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 06-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 15 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. тов-ва, управління безпечністю та якістю. – 11-31 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 03-31 / 20ПМБ. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Боженко, Л. І. Управління якістю,основи стандартизації та сертифікації продукції [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. І. Боженко, О. Й. Гутта. – Л. : Афіша, 2001. – 176с. – ISBN 966-7760-89-8 : 12.00.
- Стандартизация в народном хозяйстве СССР [Текст] : 1917-1967 / В. В. Бойцов, В. В. Ткаченко, Э. С. Евсеенко, Б. Н. Лямин ; Под редакцией Бойцова В.В. – М. : Издательство комитета стандартов, мер и измерительных приборов при Совете Министров СССР, 1967. – 274с. – 1.46.
- Волович, Б. Р. Стандартизация и контроль качества в обувном производстве [Текст] / Б. Р. Волович. – М. : Легкая индустрия, 1970. – 104 с. – 0,33.
- Герасимова, А. Н. Основы стандартизации и оценка качества швейной продукции [Текст] : Тексты лекций / А. Н. Герасимова, Р. М. Михнев. – К. : КТИЛП, 1978. – 53с. – 0.08.
- Герчикова, И. Н. Международные экономические организации:регулирование мирохозяйственных связей и предпринимательской деятельности [Текст] : Учеб.пособие для студ.эконом.и юридич.вузов / И. Н. Герчикова. – М. : Консалтбанкир, 2002. – 621с. – ISBN 5-85187-093-1 : 76.44;64.80.
- Здобнов, А. И. Стандартизация и контроль качества продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / А. И. Здобнов, Л. А. Бутенко. – К. : КТЭИ, 1979. – 68с. – 0.15.
- Здобнов, А. И. Стандартизация и контроль качества продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие. Ч.2 / А. И. Здобнов, Л. А. Бутенко. – К. : КТЭИ, 1980. – 68с. – 0.10.
- Здобнов, А. И. Стандартизация и контроль качества продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие. Ч.2 / А. И. Здобнов, Л. А. Бутенко. – К. : КТЭИ, 1980. – 67с. – 0.10.
- Здобнов, А. И. Стандартизация и контроль качества продукции обественного питания [Текст] : Учеб.пособие / А. И. Здобнов, Л. А. Бутенко. – К. : КТЭИ, 1979. – 67с. – 0.15.
- Кириченко, Л. С. Основи стандартизації,метрології,управління якістю [Текст] : Навч.посібник / Л. С. Кириченко, Н. В. Мережко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 446с. – ISBN 966-7376-61-3 : 20.00;8.50.
- Козлова, А. В. Стандартизация,метрология,сертификация в общественном питании [Текст] : Учебник для студентов среднего профессионального образования / А. В. Козлова. – М. : Мастерство, 2001. – 156с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00006-7 : 19.68;15.00.
- Стандартизация и управление качеством продукции в легкой промышленности [Текст] : Учебник / М. И. Круглов, Н. Ю. Круглова, А. М. Галаева, Г. Н. Лебедева ; Под ред. М.И.Круглова. – М. : Легпромбытиздат, 1991. – 356 с. – ISBN 5-7088-0466-1 : 1.40.
- Купряков, Е. М. Стандартизация и качество промышленной продукции [Текст] : Учебник / Е. М. Купряков. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1991. – 304с. : илл. – ISBN 5-06-001861-Х : 1.90.
- Ловачева, Г. Н. Стандартизация и контроль качества продукции.Общественное питаниме [Текст] : Учеб.пособие для вузов по спец."Технол.продукции обществ.питания" / Г. Н. Ловачева, А. И. Мглинец, Н. Р. Успенская. – М. : Экономика, 1990. – 239с. – ISBN 5-282-00429-1 : 0.50.
- Освітньо-кваліфікаційні характеристики та освітньо-професійні програми підготовки бакалаврів та спеціалістів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] : Галузеві стандарти вищої освіти / А. А. Мазаракі, Н. М. Ушакова, І. В. Іванова, В. М. Букіна. – К. : Міністерство освіти і науки України;КНТЕУ, 2001. – с. – (Галузеві стандарти вищої освіти). – 110.00.
- Осієвська, В. В. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / В. В. Осієвська, Д. П. Антюшко ; кафедра товарозн. та митн. справи; кафедра тов-ва, упр. безпечн. та якістю. – 288_18 PRP. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Экономика предприятия:экзаменационные ответы [Текст] / А. С. Пелих, В. М. Джуха, А. А. Чумаков, И. И. Боков ; Под ред.А.С.Пелиха. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 416с. – (Сдаем экзамен). – ISBN 5-222-02322-2 : 17.30.
- Ребицький, В. М. Організація та технологія інспектування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. М. Ребицький, І. С. Полікарпов ; За ред.В.М.Ребицького. – К. : ЦНЛ, 2005. – 363с. – ISBN 966-364-148-7 : 34.00.
- Рыбаков, М. Н. Стандартизация и качество фруктов, овощей и картофеля [Текст] / М. Н. Рыбаков, Б. С. Федоров. – М. : Изд-во стандартов, 1976. – 196с. – 0.70.
- Семин, О. А. Стандартизация и управление качеством продовольственных товаров [Текст] / О. А. Семин. – М. : Экономика, 1979. – 152с. – 0.55.
- Сергеев, А. Г. Стандартизация [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших и средних специальных учеб.заведений / А. Г. Сергеев, В. В. Терегеря. – М. : Логос, 2002. – 240с. – ISBN 5-94010-136-4 : 23.16.
- Стефаненко, С. П. Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / С. П. Стефаненко, С. С. Бевза. – Вінниця : ДКФ, 2004. – 477с. : іл. – Бібліогр.:С.476-477. – ISBN 966-7151-44-1 : 20.00.
- Хачатуров, А. Е. Основы менеджмента качества [Текст] : Учеб.пособие / А. Е. Хачатуров, Ю. А. Куликов. – М. : Дело и Сервис, 2003. – 304с. – ISBN 5-8018-0215-0 : 99.00.
- Шабельник, Л. Ю. Удосконалення регулювання стандартизації та сертифікації промислової продукції в Україні [Текст] [Текст] : авторефрат дис. ...канд.екон.наук / Шабельник Л. Ю. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Київ : ІЗ ВРУ, 2018. – 19 с.
- Швандар, В. А. Экономика предприятия [Текст] : Учеб.пособие для вузов.Дистанционное обучение / В. А. Швандар, Л. Я. Аврашков ; Под ред.В.С.Торопцова. – М. : Юнити-Дана, 2002. – 240с. – ISBN 5-238-00407-9 : 15.60;20.00.
- Стандартизация и управление качеством продукции [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / В. А. Швандар, В. П. Панов, Е. М. Купряков, О. В. Антонова ; Под ред.В.А.Швандара. – М. : Юнити-Дана, 1999. – 487с. – Библиогр.:С.482-484. – ISBN 5-238-00112-6 : 28.80;24.00;39.00;29.00.
- Экономика предприятия:Тесты,задачи,ситуации [Текст] : Учебник для вузов / В. А. Швандар, В. П. Прасолова, Л. Я. Аврашков, О. В. Антонов ; Под ред,В.А.Швандара. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Юнити-Дана, 2001. – 254с. – ISBN 5-238-00232-7 : 19.20.
- Ясинська, Н. С. Управління якістю товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Н. С. Ясинська. – К. : КНТЕУ, 2004. – 108с. – 9.73.
|