Електронний каталог
кулінарні вироби
Документи:
- Из глубины веков. [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №10. – С.29. – Продолжение следует.
- Навстречу Масленице: [Про блины] [Текст] // Питание и общество. – М., 2003. – №2. – C.14-15.
- Праздник вкуса состоялся! (Выставка) [Текст] // Продукты питания. – К., 2002. – №19. – С.24.
- Порядок розробки i затвердження технологiчної документацiї на фiрмовi страви,кулiнарнi i кондитерськi вироби у пiдприємствах громадського харчування [Текст] // Галицькi контракти. – 1999. – С.72-82.
- Бесусов, А. Т. Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів [Текст] / А. Т. Бесусов, Т. А. Манолы, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 149-152.
- Бубновская, А. Кушать подано...[Шедервы кулинарного искусства] [Текст] / А. Бубновская // Ресторанная жизнь. – Дн., 2003. – №5. – С.3-4.
- Быстров, Д. И. Ассортимент и пищевая ценность кулинарной продукции для корпоративного питания [Текст] / Д. И. Быстров, Г. Г. Дубцов // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 3. – С. 54-57.
- Глушко, К. Застосування технології баз даних при автоматизації підготовки виробництва кулінарної продукції [Текст] / К. Глушко // Вісник КНТЕУ. – 2001. – №6. – С. 48-54.
- Грищенко, І. М. Поліпшення споживних властивостей м'ясних кулінарних виробів [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – C.88-90.
- Иринина, О. И. Оптимизация биологической ценности комбинированных рыборастительных кулинарных изделий [Текст] / О. И. Иринина, А. А. Смоленцева // Пищевая промышленность. – Москва, 2009. – № 10. – С. 66-67.
- Ковалев, К. И. Из глубины веков [Текст] / К. И. Ковалев, М. Н. Куткин, Н. Я. Кацев // Питание и общество. – Москва, 2012. – № 12. – С. 30-31.
- Корж, А. П. Новые технологии продления сроков хранения кулинарных изделий [Текст] / А. П. Корж // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 8. – С. 38-40.
- Корзун, К. Дуд-стайлинг: казаться, но не быть [Текст] / К. Корзун // Рестораторъ. – Київ, 2010. – № 12 (79). – С. 38-43.
- Корниенко, Н. Л. Тенденции производства кулинарных изделий из рыбного сырья с использованием молочнокислых бактерий [Текст] / Н. Л. Корниенко // Рыбное хозяйство. – Москва, 2012. – № 5. – С. 106-108.
- Курлянская, Р. Достойный "кусок" вашего бизнеса [Текст] / Р. Курлянская // Гостиница и ресторан: бизнес и упраление. – М., 2004. – №7. – С.61-77.
- Пересічний, М. Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції [Текст] / М. Пересічний, Д. Федорова // Вісник КНТЕУ. – К., 2006. – № 3. – С. 95-103.
- Складчиков, В. Ее величество слойка. Кулинарные изделия из слоеного теста с начинкой [Текст] / В. Складчиков // Мир продуктов. – Київ, 2010. – № 10 (69). – С. 6-9.
- Старенчук, В. Дослідження характеристик споживчих рибних напівфабрикатів [Текст] / В. Старенчук // Вісник КНТЕУ. – 2001. – №6 (спецвипуск). – С.157-159.
- Тарасенко, Є. В. Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів [Текст] / Є. В. Тарасенко, О. В. Шевченко, О. О. Сторожук // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.49-53.
- Тележенко, Л. М. Розробка технології приготування полікомпонентних круп'яних запіканок для сніданку [Текст] / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 7-10.
- Чернова, Е. В. Русская национальная кухня и функциональнае питание [Текст] / Е. В. Чернова, В. Н. Красильников // Питание и здоровье. – 2001. – №8. – С.64-65.
- Юліна, А. І. Якість кулінарних виробів із використанням йодовмісних продуктів [Текст] / А. І. Юліна, Я. В. Литвинчук // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.16-18.
|